torstai 17. huhtikuuta 2014

MetsässäTänään kävin metsäkävelyllä, ihan itsekseni, ihan lääkärin määräyksestä. Pehmeällä alustalla kävely ei niin rasita selkää ja samalla saa omaa rauhallista aikaa ja raikasta ulkoilmaa, ja sehän sopii minulle. Ehkäpä jatkuvat pääkivutkin pikkuhiljaa hellittävät.

Monta luontokävelyä ehdinkin tehdä vielä näiden kahden töistä vapaan viikon aikana. Uimassakin voin käydä pyhien jälkeen, niin saa vähän erilaista liikuntaa. Fysioterapeutti ohjeisti, että vesikävely olisi hyväksi kipeälle ja jäykälle alaselälle. Paikoitellen oli vielä vähän lunta ja tätä pidemmälle en jatkanut, arvelin että tuossa voi olla jopa vettä jään alla.Ja tarkempi kurkistus todisti asian, siellä pieni kevätpuro solisee mukavasti jääkannen alla.Muurahaiset olivat jo kovasti pesänrakennuspuuhissa, kävin tarkistamassa lähempää ja kyllä siinä kuhina kävi. Isolta tuo jo näyttääkin.Tuossa kannolla olisin voinut istahtaa hetken aikaa, jos se olisi ollut kuiva.Vihreää puussa, ja näyttää kuin tuon tapin ympärille olisi puu kasvanut.Jäkälää.Kolminkertainen varmistus, että tuonne ei ainakaan ole menemistä: lunta, kivet ja suuri kaatunut puu edempänä.


Yhdistin pariin kuvaan Anna-Mari Kaskisen runoja, tai osia niistä.
Tämän kortin myötä teille kaikille

Mukavaa Pääsiäisen aikaa!


8 kommenttia:

 1. Metsässä on ihanaa kulkea yksikseen... kera kameran :)
  Oikein ihanaa pääsiäistä ♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia otit lenkkipolultasi, metsässä onkin mukava kävellä omien ajatuksien kanssa. Toivottavasti pääkivut helpottuvat.

  Iloista ja rentouttavaa Pääsiäisen aikaa myös sinulle, Anja!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus jälleen kerran. Nyt siskoni....tartu hetkeen ja elä siinä niinkuin juuri sinulle parasta on. Mukavaa pääsiäistä ja rentouttavaa kahta seuraavaa viikkoa. t. tarja

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia metsälenkiltä.Hyvää Pääsiäistä.♥

  VastaaPoista
 5. ♥ niin kauniita kuvia! Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Ihana metsälenkki.
  Hyvää Pääsiäistä ♥

  VastaaPoista
 7. Ihanan rauhoittavia luontokuvia. Toivottavasti saat itsesi kuntoon. Oikein mukavaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)