lauantai 15. maaliskuuta 2014

Puolin ja toisinSe on maaliskuu puolessa välissä!Jotain väriäkin löytyy...... pääosin ruskeasta maisemasta.Vuohenjuuren lehden alkuja, maaliskuussa! Viime vuonna(kin) näihin aikoihin oli paljon lunta. Blogpostauksesani 29.maaliskuuta oli vielä kimmeltävät hanget. 

Ei niin että minä lunta kaipaisin, mutta on tämä kyllä ihmeellinen talvi. Ja nytpä sitä lunta näkyykin taivaalta leijailevan, kuten säätiedotus lupaili. On siinä kasveilla ja eläimilläkin ihmettelemistä.

* * *

Ilahduin, kun viikolla sain yllättäen yhden vapaaillan koiran lenkityksestä - Essi soitti ja niin iloisena kyseli että joko olen Leevin lenkittänyt, en ollut vielä jaksanut - "No hyvä, minäpä tulen lenkittämään sen." ♥

Ilahduin kovasti, kun kiireissäni olin torstaiaamuna (tai keskiviikko...) menossa laboratorioon verikoenäytteitä antamaan ja kiireellä lähdin autosta kohti parkkimaksuautomaattia. Siinä yksi suuri auto oli keskellä parkkipaikkaa ja avonaisesta ikkunasta mies huuteli huomenta minulle! Vastasin tietenkin ja sitten se jo työnsi minulle valmiiksi maksetun parkkilapun, vielä varmisti että riittääkö se aika. Voi että tulinkin iloiseksi ja olisin hänelle kolikoita siitä antanut mutta ei huolinut. 

Pari kertaa olen kyllä itsekin parkkilipun eteenpäin antanut, kun siinä on aikaa ollut runsaasti jäljellä, mutta enpäs ole tiennytkään että siitä NOIN hyvä mieli tulee :)

* * * Leila leipoo ohjelma oli taas niin värikästä ja herkullista katsottavaa, että melkein pitää jotain leipasta tälle illalle, ehkä perinteinen omenapiirakka, kun omppuja on.

Ps. Sellaista vielä, että kuten huomaattekin, en monesti ehdi/jaksa näinä aikoina tänne kirjoittelemaan tai blogeihinne kommentoimaan. Selaan blogeja kyllä kännykälläni samalla kun lepään sohvalla, luen ja ihastelen kuvia, mutta monesti sillä kännykällä jää kommentit laittamatta. Väsymyksen takia moni muukin asia jää tekemättä, kun voimat loppuu kesken, mutta päivä kerrallaan kesää kohden mennään!

Hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Kesää kohti, vähän mutkitellen, mutta kuitenkin. Aurinkoa näkee nyt useammin, varmaan sinuakin piristää. Pahin pimeys taas voitettu tänä talvena. Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkka, kyllä vain nämä aurinkoiset aamut on tervetulleita!

   Poista
 2. Tänään meillä oli aurinkoista ja pongasimme ensimmäiset joutsenet tuossa (täällä maalla) omassa rannassa. kevät mieli jo nousee kohti korkeuksia*****mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on jo joutsenia kuulunut ja näkynyt, nyt taitavat olla ihmeissään kun taas tuli lunta.

   Poista
 3. Täällä tuli lunta aikalailla, pienet kukan taimet saivat lumipeitteen.Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta nyt meilläkin, myöhäinen talvi.

   Poista
 4. Ihan oikein Anja, asiat tärkeysjärjestykseen, eipä sitä kait ole tarkoituskkaan aina vastailla. Sullahan on pätevät syyt, perheellinen ja työssä käyt, meitä mummeleita täällä on ja ajankuluksi täällä kuikuilaan ja kirjoitellaan. Rehellisesti kun sanon, niin kyllä mua kiinostaa nämä asiat muutenkin. Kun joku taukoa pitää, niin kyllä sen heti huomaan ja ajatelen, että mitäs nyt.....;/
  Ite olen yrittänyt oman blogin kommenteihin vastailla, mutta en aina toisten blokeihin vaikka niitä luen....ei se välinpitämyyttä ole, mutta jos en heti kommentoi, niin joskus se sitten jää pois.....;)

  Odottelen sitä lumisadetta, kun tiedoittivat että vois tänään sitä tulla, vaan sininen on taivas ja aurinkoa sitä on tyrkänyt koko aamun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat mummelit, onneksi olette täällä blogimaailmassa :) Kyllä minuakin alkaa kieltämättä huolestuttamaan jos ei pitkään aikaan kuulu mitään. Lunta ja aurinkoa, nyt ainakin täälläpäin on molempia.

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)