sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Maaliskuulle
Huomasin vasta tänä aamuna vaihtaa kalenterit maaliskuulle ja laskiaispullaa saadaan katsella nyt koko kuukausi, mikäs siinä, herkulliselta näyttääkin. Teksti kuvan vieressä on sen verran korkealentoista että juuri nyt en jaksa sitä alkaa miettimään - varmasti oikein hyvä ajatus kaikkinenesa :)Sää on niin keväinen, ettei yhtään tunnu laskiaissunnuntailta - pääsiäiseen on vielä 7 viikkoa ja lumitilanne on tällainen, eli ei juuri yhtään, kuten ei ole ollut lähes koko talvena. Olenkohan peräti kaksi kertaa lumitöitä tehnyt, kuitenkin ihan riittävästi minulle, en enempää kaipaa ainakaan enää tässä vaiheessa talvea.Leevi nautiskelee lumesta, tapansa mukaan syö sitä. Juo kyllä vettäkin ja aina sitä on tarjolla, mutta silti lumi vain näyttää maistuvan.
Kuusien alustat, joissa yleensä on kasoittain lunta, on tänä talvena pysynyt aivan lumettomana, ei ole tuiskuttanut.Talvilomaviikko on aluillaan, ainakin muutaman päivän aion ihan vain lepäillä hyvällä omalla tunnolla. Toki jotain siinä samalla teen, kuten esimerkiksi virkkaan, langat on jo varattuna. 

Luulenpa että kokeilen myös maalata jotain pitkästä aikaa, vaikka vain vähän sutia jotain väriä (= ainakin keltaista!) kankaalle, ettei aivan unohdu. Täytyy myöntää että jonkin asteinen "tyhjän kankaan kammo" pelottaa, toisaalta alkaa olla jo vähän kärsimätön, että koska pääsisi aloittamaan.

Hyvää Laskiaissunnuntaita ja maaliskuuta!

8 kommenttia:

 1. Ihanan väristä lankaa olet valinnut työhösi! Tulee varmasti jotain upeaa! Minäkään en ole huomannut vielä vaihtaa kalenterin sivua, mutta tästä kun nousen, teen sen.

  Kiitos hurjasti osanotostasi ♥

  VastaaPoista
 2. Vasta tänään minäkin kalenterin sivua käänsin. Eipä teilläkään paljon lunta näytä olevan, ja niitä lumitöitä ei ole yhtään ikävä :)

  Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hyviä lomapäiviä,niin sitä ollaan jo Maaliskuunpuolella:)

  VastaaPoista
 4. Multa onkin jäänyt "kalenteripostaus" tekemättä... no pitää kattoa, josko se pääsis johonkin väliin mukaan ;)
  Oikein ihanaa lomaa ♥

  VastaaPoista
 5. Mukavaa maaliskuuta. Suti tosiaan käteen ja maalaamaan.Voi ,miten pitkä aika minullakin on...en tiedä-aina ei vaan synny.Keltainen on kevään väri.
  Meillä on jo ihan paljas maa..ellei sitten vielä sada lunta.

  VastaaPoista
 6. Ihana maaliskuu ja kevät ♥
  Kauniita kuvia ja ihana tuo eka.
  Ihana on myös Leevi ja kaikki ♥
  Iloista kevättä sinulle ja kaikkea hyvää ja kiitos viestistä blogissani ♥

  VastaaPoista
 7. Nam alempana myös minun herkku pähkinöitäni...
  Kauniita kuvia ja ihanaa tämä kevään tulo...leutoa on ollutkin.
  Mukavaa perjantai päivää sinulle ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille, ihana kun kävitte ja kommentoitte :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)