perjantai 7. maaliskuuta 2014

Lomaviikon kuulumisia
Tällä lomaviikolla olen tainnut tarttua virkkuukoukkuun 'kuin hukkuva oljenkorteen' - ja tulosta on tullut, tämä poncho on melkein valmis, vielä pitää käydä yksi lisälankakerä kaupasta että tulee vähän pituutta lisää.Onneksi oli samaa lankaa toisenvärisenä, niin aloitin toisen! Tähän vähän kokeiluna sovelsin mallia niin että tulee enemmän reikäisempi, pitänee kohta sovittaa ja katsoa jatkanko vai puranko.Tartuin minä siveltimiinkin, kuten aikomus oli, mutta täytyi todeta että inspiraatio oli hukassa. Yhtenä päivänä aloitin akryylimaaleilla, tarkoituksena vain sutia iloisia värejä... sitten huomasinkin kukkia maalaavani. Toisena päivänä jatkoin öljyväreillä päälle ja mielestäni tuli niin huono, että suttasin koko kukat piiloon - sitten pyyhin suttauksia pois ja nyt ne kukkaraasut kuultavat tuolta kuin usvan takaa. Mielessä on ajatus miten tuosta saisi vielä jotain aikaiseksi, kunhan maali kuivuu ja se kauan kaivattu insipiraatio löytyisi jostain.Ikkunasta katsoessani tänään oikein säikähdin, kun fasaaneja oli suuri lauma pihan perällä. Näyttävät kuvassa pieniltä, vaan kyllä ne melkoisen suuria itse asiassa olivat ja yli 10 kpl kaikkiaan.Aamulla satoi vettä oikein tosissaan, pihalla lainehti. Kovin harmaa on tämäkin päivä ollut. Ilmatieteen laitoksen mukaan huomenna klo 14 näyttäytyisi Aurinko näillä seuduilla, pitääpä muistaa tarkkailla tilannetta, kyllä tarpeen olisi edes pieni pilkahdus tähän harmauteen.


10 kommenttia:

 1. Aivan ihana tulee poncostasi ♥
  Voi ei, siellä ihkuja fasujakin pyörii...:)
  Ihanaa viikonloppua ja iloa :)

  VastaaPoista
 2. Upea poncho!!! Taulukin on ihana... utuisa ja hempeät värit :)
  Oikein ihanaa viikonloppua ja toivotaan, että huomenna aurinkokin piristäisi meitä ♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis poncho ja sumun takaa kurkkivat kukat, ahkera olet ollut.
  Sitä aurinkoa täälläkin odotellaan...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikkat värit ponchoissasi!
  Toivotaan kevään aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen poncho ja toisestakin tulee ihana ♥ Ne kukka raasut haluavat selvästikin tulla maalaukseen, minusta tuo on kaunis ihanan utuinen :)

  VastaaPoista
 6. Minä tekisin ja olen muuten tehnytkin tämmöisen pois pyyhityn maalauksen päälle uuden taulun ja ölyväreillä.
  Anna vähän sen pohjauksen huilia ja siinä sulla on erittäin hyvä alustus valmiina! Korostat vain näitä kukkasia, muistaen mistä valo tulee ja osa jää siihen tauluun, sen pois pyyhityn utuiseksi. Kun on kuivunut niin vernissa päälle niin entinen ja uusi maalaus tulee kokonaisuudeksi ja tulos upe ja onnistunut taulu!

  Elä vaan ota maalausponcoksi niitä ihania virkkauksia, ettet sotke niitä, tosi kauniit värit...olet ollut ahkera....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku! Se näissä on tosiaan hyvä puoli että päälle voi aina laittaa uutta. Jotain tuollaista ajattelinkin tekeväni tälle kunhan on aikansa huilinut. :)

   Poista
 7. Kaunis malli tuossa työssäsi. Ahkerana olet ollut lomallasi.
  Oikein hyvää, toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Ihanan värinen ja kaunis malli poncho.Räntää sataa täällä.Oikein hyvää Naistenpäivää Anja.♥

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia paljon kommenteistanne, niitä on aina yhtä ihana lukea :) Meillä ei naistenpäivänä satanut, taisi jopa aurinko paistella hetken aikaa.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)