lauantai 15. helmikuuta 2014

Matalapainetta


Paksut pilvet on on 'roikkuneet' päällä jo monta päivää, ei auringosta vilaustakaan, tosi harmaita päiviä ja välillä satelee jotain märkää. Perjantaina olin kipeänä ja jäin jopa töistäkin pois kun oli pääkipu ja vatsataudin oireitakin, kertakaikkiaan kurja olo, vaan nyt jo onneksi parempi. Ei silti perjantaikaan mennyt joutilaana sairastaessa kuin aampupäivä, sitten oli jo muutama pakollinen homma tehtävänä. Koskahan sitä oisi niin joutilaana että saisi vähän voimia kerättyä... 

Ja sitten iloisempiin aiheisiin:Eilen ilahdutti (ja toki ovat ilona vieläkin) nämä neilikat jotka sain ystävänpäivän merkeissä.Samoin nämä ihanat kortit, joita on saanut postilaatikosta löytää, kiitos!Tänään sain päähänpiston tehdä pitkästä aikaa Tiikerikakun.


Ritva blogissaan ritvan elämää antoi haasteen "minkälaisessa paikassa bloggailen".


Tällainen pieni nurkkaus se on. Meillä on pieni talo ja siksipä tämä tietokone nurkkakin on näin pikkuinen, vaan hyvin sinne mahtuu. Sohvia on molemmin puolin mihin kellistyä jos alkaa väsyttämään. Ikkunasta voi välillä katsella ulos ja jos käännyn vielä enemmän, näkyy televisiokin. 

Tällä hetkellä tv:stä tulee jääkiekkoa, vaikka olen juuri nyt yksin kotona, mitä ihmettä...! Miesväki on jättänyt pelin tuohon näkymään kun lähtivät mopoautoilemaan, enkä ole huomannut kanavaa vaihtaa tai kiinni laittaa. 

Nappasinpa vielä lähikuvat näistä tauluista jotka tuossa kuvassa näkyvät. On nämä ihan varmasti täällä jo ennenkin nähty, vaan eipä tuo haittaa.Kevään iloa ja veden vapautta on tässä koskitaulussa.Auringonkukkia tässä toisessa.


No niin, miesväki kotiutui ja kuulemma sopivasti rankkareita katsomaan. Minä lähden puolestani katsomaan joko uuniin tekemäni laatikkoruoka alkaa pian olla valmista.

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Onneksi alkaa tauti olemaan selätetty... hurjaa se oli!
  Tiikerikakku on yksi mun herkku kakuistani, olen aina tykännyt siitä :)
  Ihanaa nuo ystävänpäiväkortit, en ole koskaan itse lähettänyt kortteja... enkä kyllä ole tainnut saadakkaan :)
  Mukavaa lauantai-iltaa ♡

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun otit haasteen vastaan,niin siisti blokkaus paikka sinulla.Kauniita korteja olet saanut.Toivotaa että paranet pian.Hyvää viikonloppua.♥

  VastaaPoista
 3. Mukava bloggausnurkka sinulla, eihän sen suuri tarvitse ollakaan.
  Hienot taulut, etenkin tykkään tuosta koskitaulusta.
  Hyvä, että olosi on jo parempaan suuntaan menossa.
  Hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 4. Kiva blokkauspaikka.
  Kivoja taideteoksia kerrassaan!
  Nami, tiikerikakku on parasta kakuista.
  Iloista sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
 5. Kauniit neilikat piristävät tätä harmaata säätä, ovat kauniin värisiä.

  VastaaPoista
 6. Kyllä minäkin sen tiikerikakun viellä joskus teen! Loppujen lopuksi kakut on nopeita helppoja tehdä, mutta alku on aina niin hankalaa muuten hyvinkin joutusaan se kyllä hupeneekin kun uunista sen ulos saa!

  Laatikkoruuat ovat silloin käytännöllisiä kun esim.blokkaa, ei tarvi aina nousta kesken kaiken tarkistaa ja sekoittelemaan.Tuttu laatikko uuniin ja sillä hyvä, niin olen huomannut, että aika vähällä työllä siinä pääsee.....;)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)