maanantai 6. tammikuuta 2014

Tähän voisi tottua


... nimittäin kotona olemiseen ja lepäilyyn päivät pitkät - no ei nyt sentään, pitäähän sitä asioita tehdä kotonakin. On tämä vaan niin mukavaa, kun on taas kolme päivää ollut vapaata. Huomenna se arki taasen alkaa ja kellot soivat aamulla anivarhain, siksipä pitäisi malttaa mennä ajoissa nukkumaan. Onkohan se vasta pääsiäinen huhtikuussa, kun on seuraava pidempi vapaa, ainakin kalenterin puolesta.Kirjastosta lainasin pitkästä aikaa luettavaa, peräti kolme kirjaa. Muutaman kerran olen kirjoja selannut käydessäni, mutta pitkään aikaan ei ole lukuinnostusta(kaan) ollut. Nyt lainasin nämä, yhtä olen jo aloittanutkin (alin Tuija Lehtisen kirja), ei hassumpi kirja ollenkaan, pitänee lukea loppuun että tietää miten siinä käy.Kynttilät alkaa olla polteltu tältä kaudelta, ainakin ulkolyhdyistä, sisällä palaa vielä tuikut iltaisin.Sanomalehden mukana tulleen kalenterin tammikuu näyttää aika harmaalta, ja sitähän se on tuolla ulkonakin. Tosin nyt enemmän ruskeaa on maisemassa mukana, vaikka maa on meillä sentään valkoisena.Toisen kalenterin tammikuun reunassa kävelee kissa, jolla on varsin viisaat ajatukset. Eihän sitä oikein muuten voi elää, kuin päivän kerrallan, seikkaillen :)

Ai niin, eilen oli yhdenlainen seikkailu, ilmoittauduin ja osallistuin kuntosalin Bodybalance -ryhmäliikuntatunnille, ihan hetken mielijohteesta. Ei yhtään hullumpi kokemus, tosin oli vähän vaativampaa liikuntaa kuitenkin kuin olin ajatellut, kyllä siinä kuuma tuli, enkä toki näin ekalla kerralla kaikkiin liikkeisiin taipunut sitten millään ja jaloissa tuntuu tänään, että jotain on tehty. Loppurentoutus pimeässä salissa oli ihan paras osuus :) Mitäkähän sitä kokeilisi seuraavaksi, ehkä saan vietyä itseni pitkästä aikaa uimahalliin jonain iltana.


15 kommenttia:

 1. Uusia seikkailuja kohden... :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kalenteri, mistä noita saa ♥
  Joo ,vois tottua kotona oloon, pitkä arkiaika alkaa, vähän kenkuttaa, ihan kuin huomenna olis maanantai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivareiden puodista olen tuo tilannut. Ihan varmasti maanantaita "eletään" huomenna :)

   Poista
 3. Oletpas ollut reipas, kun olet liikuntaryhmään lähtenyt mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tällainen tutustumiskäynti vain, ehkä joskus taas uudelleen :)

   Poista
 4. Ihana kalenteri,nythän ne pyhät lopuvat ,arki alkaa,liikunta kyllä nyt tekee hyvää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt alkaa pitkä tasainen arki. Kevättä kohden pitäisi vähän liikuntaa lisätä, hyvää se tekee :)

   Poista
 5. Hienoja mietteitä kalenterissa. Kyllä tähän "toimettomuuteen" on hyvin tottunut, vaikka toisinaan tuntuu, että liian vähän on tunteja vuorokaudessa :))
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti sitä tekemistä riittää aamusta iltaan :) Kiitos samoin!

   Poista
 6. Kyllä mullekin nämä ylimääräiset vapaapäivät sopii oikein hyvin:) Lepoa ja puuhasteluja sopivissa määrin, mikäs sen mukavampaa:)
  McKinleyn kirjoja olen lukenut useampiakin ja kaikki ovat olleet mukavaa luettavaa:)

  VastaaPoista
 7. Voisin olla toimeton, työstä, vaikka pari kuukautta, onneksi on vielä talviloma :)
  Reipasta arkea ♥

  VastaaPoista
 8. Täälläkin kuntoiltu taas joulutauvon jäläkeen...Nythän pääsiäinen ja vappu niin lähekkäin. Minulla pitkä viikonloppu parin kuukauven päästä kun lähetään tyttären kanssa Helsinkiin Backstreet- poikien konserttiin, hih :)

  VastaaPoista
 9. Oikeen mukavata arkeen paluuta!
  Kauniit kuvat!
  Itse olin pyhin ja vapaiden aikana niin sitkeässä flunssassa.
  Että nyt kun niistä olen päässyt eroon nautin niin kaikesta!
  Viikonloppuna nautin todellakin olostani kun ei ollut enään yhtää flunssainen olo tila. Huomenna jaksaa innolla lähteä töihin kun on saanut viikonloppuna tehdä kaikkea mielekästä.
  Oikeen mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)