lauantai 18. tammikuuta 2014

Pakkasia piteleePakkasia on ollut ihan riittämiin ja näyttää jatkuvan säätiedotuksen mukaan vielä pitkään. Päivällä on kiva kun aurinko jo näyttäytyy niin kirkkaana, vaikkakin vain vähän aikaa vasta. Iltakävelyt on Leevin kanssa saatu tehdä kuun valossa monena iltana.Matalalta se aurinkoinen vielä paistaa.Mikäs pieni ajoneuvo tuohon kuusen alle on ilmestynyt. Ei se mopo ole, eikä oikein autokaan vaikka autolta se kyllä näyttää - sepäs onkin mopoauto!Jäiseltä näyttää sekin nyt pakkaspäivänä. Taitaa vielä kuukauden päivät mennä ennen kuin pääsee käyttöön, kun poika aloittaa mopoautokoulun nyt maanantaina. Kyllä sitä tuossa pihalla on käytetty ja isänsä kanssa ovat käyneet sillä ajelemassa, minua ei vielä ole rattiin päästetty :)Vielä tulee lämpökynttilöitä sytyteltyä lähes joka päivä, elävä tuli lämmittää näillä pakkasilla.Lettujen paistaminen myös lämmitti mukavasti aamulla :)

Mukavaa viikonloppua!


8 kommenttia:

 1. Nami lettuja, ne on aina hyviä :P
  Kauniita talvikuvia ♥
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä letut maistuu, ja vielä näin pakkasella oikein hyvin. Kiitos :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia ,pakkasta on nyt pidellyt,letut kyllä maistuvat näin pakkaspäivinä.Hyvää viikonloppua Anja.♥

  VastaaPoista
 3. Taivalkoskella nyt sunnuntaina klo 10.30 on pakkasta 32,5 astetta. Saattaapi jäädä tänään päivälenkki kävelemättä. Vai mopoauto on Jannelle hankittu....sanoppa pojalle, että varovaisuutta noudattaen liikenteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, täällä on 10 astetta vähemmän ja tuntuu tosi kylmältä tämäkin!! Minäpä kerron, on siitä jo ollut puhettakin. Äitinä tietysti minusta on tuo "mauto" parempi kuin mopo, siinä on sentään kuoret ympärillä ja neljä ratasta :)

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)