tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuodenvaihteessa


Jos vaikka peileillä leikittäisiin kun ei tässä muutakaan keksi. 

Nuo kaksi peiliä ovat hauskasti samanmuotoiset. Pieni kaulakorupeili on tyttären muistaakseni Berliinistä (?) ostamansa. Suuren peilin ostin itse joku vuosi sitten, kun siinä on niin huimasti suurentava toinen puoli että ihan säikähdin kun siitä kaupassa katsoin :)


Kerro kerro kuvastin... mitä vie kulunut vuosi mennessään - vaan mitäpä sitä menneitä muistelemaan, täältähän ne tärkeimmät löytyvätkin blogista jos niitä haluaa käydä muistelemassa :)Entäpä mitä tuo uusi vuosi tullessaan... näyttää pikkupeilin kuvajaisessa kuin joku keltamekkoinen pitkä ja hoikka nainen olisi kantamuksia käsissään, taustalla häilyy isomman peilin kuvassa tekemäni taulu, eipä näistä oikein selvää saa.Ohhoh, lähden vissiin merelle ja aallokkoakin on.Löydän kenties valon pimeän keskeltä, pienemmässä peilissähän näkyy kesäinen nurmikko valkoisine kukkineen.

Sellaisia näyttivät nämä leikkisät kuvat, vaan vuosi tuo mitä tuo, hyvä vaan ettei etukäteen kaikkea tiedä. Päivä kerrallaan ja pienistä hetkistä iloiten!

Vuosi vaihtuu meillä rauhallisissa merkeissä, paitsi ulkona on varmasti samanmoinen pauke kuin muinakin vuosina, itse ei nyt raketteja ammuta. Miehelläkin on tänään iltavuoro ja huomenna heti aamusta taas töihin meno. Nakit on ostettuna, perunasalaattia täytyy vielä käydä hakemassa, pitäähän sitä perinteitä sen verran noudattaa.

Kiitoksia tästä vuodesta teille jokaiselle ja

Hyvää Uutta Vuotta!

30 kommenttia:

 1. Katseet kohti tulevaa ja reippain askelin eteen päin :D
  ☆ Oikein Hyvää Uutta Vuotta ☆

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää Uutta-Vuotta Anja.♥

  VastaaPoista
 3. Ihkut kuvat ja peilit ja korut.
  Meillä mennään klo 18 kymijoen rantaan katsoo, kun kaupunki paukuttaa, muuten rauhallista illan viettoa ja tosiaan myäs täällä nakkeja ja perunasalaattia.
  Upeaa ja Ihanaa Uutta Vuotta sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin alkoi raketit paukkumaan heti klo 16, kaupungin ilotulia en lähde katsomaan, nämä riittävät :) Kiitos ja samoin sinulle!

   Poista
 4. Hauska uuden vuoden ennustus :)
  Toivottavasti ei kovasti pauku ettei Leevi säiky.
  Hyvää uutta Vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti paukkuu, Leevi ei tunnu säikähtelevän, kävimme kävelylläkin ja silloin jo paukahteli :) Kiitos ja samoin!

   Poista
 5. Hyvin rauhallisissa merkeissä vuosi vaihtuu...pihalta katsomme ilotulitusta.
  Oikein Hyvää ja Onnellista Uuta Vuotta 2014, Anja!

  VastaaPoista
 6. Jälleen kiva postaus sinulta. Meillä ei valeta tinoja joten pitäsköhän minullakin kurkistaa peilistä tulevan vuoden tapahtumat. Me täällä kahelleen ukkelin kanssa vanhan vuoden viimeistä iltaa vietetään, jää nähtäväksi jaksanko valvoa edes iltayhdeksään. Mukavaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi. t. tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkistahan mitä sieltä peilistä näkyy :) Tämä pauke pitää täällä valveilla, ja jos nukahtaa niin herää sitten klo 24 kun pahin metakka on ulkona. Kiitoksia ja hyvää uutta vuotta teille!

   Poista
 7. Toivottelen sinulle oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta! Toivottavasti saamme oikein mukavan blogivuodenkin.

  VastaaPoista
 8. Kiva tuo sun peilijuttu. Kurkistappas uudelleen tuohon peiliin jossa näet aaltoja? Minä kun olen näkevinään siinä kasvot. Meillä ei valettu edes tinoja saatikka mietitty mitään lupauksia, vietettiin aatto melkeinpä ulkosalla ja naapureiden luona kyläillessä. Aivan ihanaa uutta vuotta sinulle. t. Maire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin siinä kasvojen häivähdyksen näen, suuri ja nauravainen suu. Teillä on ollut mukava uuden vuoden aattoilta siellä. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 9. Kaikkea ihanaa sinulla täällä!
  Aika menee niin että meinaa koneella ehtiä käymään.
  Ja vuosikin vaihtui,,,joten oikeen hyvää vuotta 2014 sinulle.
  Onpas teillä siellä lunta....täällä nurmikko vihertää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, joulun olimme pohjoisemmassa, sieltä oli lumisimmat kuvat :) On meilläkin nyt maa valkoisena.

   Poista
 10. Anja, sinulle on haaste blogissani "kahvikupposen ääressä", jos ehdit, niin käypä vilkaisemassa.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)