sunnuntai 8. joulukuuta 2013

2. Adventtisunnuntai


Jo toinen adventtisunnuntai, vauhdilla aika rientää kohti Joulua. Tänään on ollut kunnon pakkaspäivä, mittari on kylmimmillään näyttänyt meillä -17 astetta. Pohjoisessa kuulemma pakkanen paukkuu -30 asteessa.Piipahdin Joulutoria katsomassa pikaisesti tänään, olihan siellä vaikka mitä myytävänä.... lampaista lähtien :)Teltan perällä esiintymislava ja Joulupukin oma tuoli. 
Omat ostokseni tein kuitenkin lähinnä ruokakaupasta. Joululahjoja ei ole meillä tänä vuonna tarkoitus juurikaan ostaa, ehkä jotain pientä ja tarpeellista lapsille ja siinäpä se sitten onkin.Pieni tonttu tuikkukippoineen löytyi kaapin kätköistä luomaan lämmintä tunnelmaa.Näille parrakkaille tontuille ei oikeaa kynttilää tohdi antaa, korissa tuikkii led kynttilä.

Jouluverhot olen saanut vaihdettua ikkunoihin, samoin sohvatyynyt saivat punaiset päälliset, ihan samat tekstiilit kuin viime jouluksikin tuolla linkin takana. Voi että, silloin olen tehnyt kristallipullia, nam... nyt ei ole sellaiseen ole aikaa tai puhtia riittänyt. Piparkakkujen leipominen on kuitenkin edessäpäin jompana kumpana viikonloppuna ennen Joulua.


6 kommenttia:

 1. Mukavaa toista adventtisunnuntain iltaa!

  VastaaPoista
 2. Söpöjä lampaita ja tonttuja! Mukavaa toista adventti-iltaa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Ompa ihania lampaita ja tonttuja.Hyvää 2 adevettiiltaa.♥

  VastaaPoista
 4. Voi ihania, kaikenlaista kivaa siellä onkin :)
  Iloa uuteen viikkoon Anja ♥

  VastaaPoista
 5. ♥ihanan jouluista! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 6. Kauniita jouluisia kuvia :) Täällä Savossa pakkasta tänä aamuna -18. Loppuviikoksi onkin sitten plussakelit tulossa ja lisää lunta.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)