perjantai 22. marraskuuta 2013

Siveltimet ovat pölyttyneet


Niin näyttää käyneen, että pölyttyneet ovat siveltimet hyllylle, milloinkahan olen viimeksi maalannut tai mitä viimeksi, en edes muista. Kovasti tekisi mieli pölyt pudistaa ja alkaa värien kanssa leikkimään, vaan ei saa aikaseksi, ei ehdi eikä jaksa, oivoi.... olkoon siinä tämänkertaiset voivotukset heti alkuun ja sitten muihin asioihin.


Tontut ovat jo liikkeellä, tässä kuva todisteena, jonka nappasin. Kuten kuvasta näkyy, meillä on taas lunta. Viime yönä oli satanut muutaman sentin kerroksen ja kyllä se mukavasti maisemaa valaisee.

Leevin kanssa tein kävelylenkin, enkä malttanut sen jälkeen heti sisälle tulla, piti ihan pikkuisen lumitöitä tehdä ja tonttuja kuvailla.

Tänään kävin aamupäivällä kampaajalla, ainoastaan leikkautin hiuksia, muuta en tällä kertaa raskinut vaikka värille ja permanentillekin olisi ollut tarvetta, no ensi vuoden puolella sitten uudemman kerran.

Sitten pakkasin ja "saattelin maailmalle" yhden maalaukseni eli vein paketin postiin. Olen niin iloinen että yksi tauluistani ostettiin ja pääsee varmasti hyvään kotiin. Joku toinen saa sitten puolestani sitä katsella ja mielessään niitä auringon lämmittämiä kiviportaita astella. Minä kyllä ne muistan mielessäni vaikkeivät enää omalla seinällä olekaan.

Leppoisaa viikonloppua!

16 kommenttia:

 1. Onhan se niinkuin lapsensa maailmalle saattaisi, kun joutuu luopumaan omasta maalaamastaan taulusta! Vaan mitäpä sitä muutakaan voisi.Nurkat täynnä muutenkin. Seinätkin ehkä. - Vastasin kommenttiisi ja iloitsin, kun ei vielä lunta ole tullut. Saattaa nyt ensi viikolla alkaa tapahtua. - Sinulla on kokopäivätyö, eihän sitä silloin jaksa maalailla varsinkaan näin pimeänä aikana, päivät ovat lyhyet. Mutta odotapas vaan, kun kevät tulee ja päivät pitenee, silloin ehdit vaikka mitä! Hyvää joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on ja meillä kun ei liikoja säilytystilaa ole, seinät ovat melkeinpä täynnä :) Toivottavasti kevättalven pitkinä päivinä saa jotain tehtyä tuolla saralla.

   Poista
 2. Oi, oispa se lumi tännekin jäänyt... mutta meni ja suli pois!
  Onnittelut taulun myynnistä, varmasti hieno tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tänään tuli märkää lunta, näyttää siltä että sulaa vielä pois... juu, kiva yllätys oli taulukauppa :)

   Poista
 3. "Kiviaskelmat" muistan hyvin, oli suosikkini, kun taulusi olivat täällä näytillä! Onneksi olkoon, vaikka varmaan haikein mielin taulusta luovuit.

  Kyllä vaan heti luonto on kauniimpi, kun on vähäinenkin lumipeite.
  Kiitos, ja leppoisaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä ne omat suosikit pikkuhiljaa on häipyneet toisille seinille, tämä oli yksi niistä :) Kiitos!

   Poista
 4. Anja, kyllä on pakko todeta sitä samaa, pölyssä olisi siveltimet jos olisvat näkyvillä! Mulla on Ikeasta ostettu muovinen leipälaatikko jossa niitä työvälineitä säilytän. Laatikko on vaaleeta mattamuovia joten pöly ei ole kovinkaa näkyvää...heh!
  Toiset vehkeet on Unkarissa samanlaille heiteellä ja yksin jätetty, mutta olen muuten aika innoissani kun sinne nyt menen....mulla on tarkoitus alkaa heti sutiminen! En tiedä viellä mitä, mutta uskon että jotain tulosta syntyy. Multahan jäi viime yhteisnäyttely ohi kun en ollut mittään tehnyt, vaan nyt korjaan asiat uskon sen.
  Minäkin muistan ne kiviaskelmat, hyvä taulujenkin saada uutta seinää mitä koristavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, nehän voisi säilyttää laatikossakin, niin eivät pölyttyisi :) Varmasti saat vaikka mitä aikaseksi ja inspiraatiota riittää kun pitkästä aikaa pääset Unkariin. Kyllä minulla seinille laitettavaa riittää, vaikka muutama muukin menisi kaupaksi, samoin tiedän sinulla olevan ja kauniita, kun niitä olen joitakin blogissasi nähnyt!

   Poista
 5. Hyvä juttu että tonttuja jo liikkeellä, pitää olla kiltisti sitten :)
  Kauniisti kuvattu tonttusi kuva.
  Meillä ei vielä lunta, maa ja päivät mustia.
  Nyt kyllä jotain sataa ohuesti, jospa nyt sitten sitä lunta.
  Voi taulusi maailmalle lähtenyt varmaan kaunis, olin niin kauan poissa blogimaailmasta etten nyt sitä muista ehkä.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt kannattaa kilttinä olla :) Pikkuhiljaa saadaan valkoista maan peitoksi joulua kohden. Kiitos samoin!

   Poista
 6. Kaunis tonttu kuva,onnea myynnistä.Mukavaa viikonloppua.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikeä pieni tonttu, mukava kuvattava :) Kiitos samoin!

   Poista
  2. Mukava kun taulusi ihastuttaa nyt muitakin. Muistan sen ihanan taulun....vanhat kiviportaat, upea taulu. Kun keräät voimia ja ruuhkavuotesi helpottavat niin ei jouda enää siveltimet pölyyttymään vaan pääsevät taas tosi toimiin :) tervehtien tarja

   Poista
  3. Näitähän riittää maailmalle lähetettäväksi :) Niin minäkin luulen että vielä on jossain vaiheessa aikaa riittämiin, ehkä.

   Poista
 7. ♥mahtavan hienoa, että tauluisi löysin uuden kodin!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)