tiistai 5. marraskuuta 2013

KäsitöitäSiinäpä tämänkertainen käsityöni muutama vuosi sitten virkkaamassani korissa.Mallia tälle ei minulla ollut, joten ihan "omasta päästä" aloin tekemään.Ja kyllä, mattohan siitä tuli. Neulepuikoilla kudottu ruutukuvioinen pieni vessan matto. Pitkissä reunoissa on "aina oikein" neuletta ja molemmissa päissä "Oikein-nurin" kaistaleet. Oman huppuhuivini sain myös viimeisteltyä. Ehkä jotenkin vähän hassun näköinen, mutta lämpöinen ja kätevä. Tässä on huppuosa aina oikein neuletta ja huiviosa oikein nurin, eli helppo neulottava oli.Nuo neuletyöt on suht. nopeasti valmistuvia ja voi tehdä tv'tä katsellessakin. Sitä minä nykyisin ihmettelen, että mihin kummaan se aika katoaa! Miten ihmeessä minulla oli muutama vuosi sitten aikaa tehdä paljon enemmän, kuten esim. maalata tauluja! Tai tehdä näitä mosaiikkeja, joista yksi kuvassa. Se on niin aikaa vievää puuhaa että miten ihmeessä minulla on ollut aikaa nuo kaikki tehdä...

Siinäpä sitä ihmettelemistä riittääkin :) 

Mukavaa viikon jatkoa!

16 kommenttia:

 1. Voi että nätti matto ja mikä väri, ihana ♥
  Kiva huppuhuivi.
  Mie tein pitkän kaulahuivin, nyt pitäs keksiä jotain muuta.
  Kaunis on myös mosaiikki työsi, oikein nätti.
  Kivaa iltaa sinulle Anja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinun tekemäsi huivi oli tosi kaunis! Kävin kurkkaamassa.

   Poista
 2. Tuollainen huppuhuivi olisikin oikein hyvä, lämmittäisi niskaakin.
  Pirteä matto vessan lattialle.
  Nii-in, mihinkähän aika oikein tuhraantuu? Ymmärrän teidät työssäkäyvät, mutta kun eläkeläiselläkin meinaa aika loppua :))

  Sinulle myös mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo matto valmistui melko nopsaan, kiva neulottava.

   Poista
 3. Nätti matto,tuo huppuhuivi on kyllä kätevä.Mukavaa viikonjatkoa Anja:)

  VastaaPoista
 4. Ihania töitä oot tehnyt! Aikaa ei oo koskaan tarpeeksi... ja nykyään ainakin musta on tullut ihan selvästi "nautiskelija"... kiireet on hävinneet ;)

  VastaaPoista
 5. Kauniita neulomuksia :) Minulle ystävätär sanoi, että iän karttumisen huomaa siitä että aina on joko joulu tai juhannus. Aika todellakin kiitää.

  VastaaPoista
 6. Multa meni huppuhuivin teko pipariksi, innoissani alotin ja kudoin loppuun ja kun sitä päähäni sovitin, niin olikin varsinainen hutihommeli. Vähän muuten harmiiti monenpäivän kutominen, purkasin sen ja pitäis kait jossain vaiheessa uudestaan aloittaa...hehlheh....;/
  Sinä onnistuit erinomaisesti ja tykkäsin....hyvä....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa harmi, että purkuun meni, tiedän tunteen! Kannattaa tehdä sinnikkäästi uusi, nyt kun tietää mikä siinä meni vikaan :) Ei tuokaan minun tekele täydellinen ole, vaan käyttökelpoinen.

   Poista
 7. Näppärä tuo sun huppuhuivisi, mminunkin pitäisi kokeilla tuollaisen tekemistä. Minä olen kutonut vasta kahdet aikuisten sukat tänä syksynä...niin ja lisäksi 3 lapsen sukat ja yhdet lapaset lapselle. Totta, että aika on "hupa" kulumaan. Meilläkin lapset olivat aivan äsken pieniä, ihan tuntuu, että muutama vuosihan siitä vasta on kun kouluun lähtivät. Kuitenkin ovat jo koulunsa käyneitä, aikuisia ihmisiä ja lapsenlapsiakin jo on....vaikka onneksi ovat vasta 4 ja 1,5 vuotiaat niin kohta varmaan huomaan, että nehän lähtivät jo kouluun, kävivät jo ripillä, lakkiaisiakin vietettiin jne, jne. Näin jäljestäpäin kahtoen huomaa kuule, että ne ruuhkavuodetkin menivät liijan joutuin.... :) Mukavaa pian koittavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi. t. tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuinka paljon oikein meinaat kutoa... minusta tuo kuulostaa jo tosi paljolta, mitä olet tehtnyt! :) On se kyllä kumma miten nopeaan lapsetkin kasvavat, niin omat kuin toistenkin. Kiitos ja mukavaa viikkoa!

   Poista
 8. Vissiin ketteryys on kaikonnu...Sillon nuorena kolomen pikkusen äitinä sitä teki mitä halusi kun muut teki mitä jakso :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vissiin on, ikä tekee tehtävänsä :)

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)