sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivän herkkujaTällainen kakku tänä vuonna. Kerman päällä suklaakarkkeja, jotka jääkaapissa kuvun alla ovat vähän pisaroita saaneet pintaansa.Kerman alla kakun välissä on ohut kerros mansikkahilloa ja sen päällä hedelmäsekoitusta, eli melko tavallinen kermakakku ja hyvältähän se aina maistuu.
Päivälliseksi olikin uusi resepti käytössä perheenisän toivomuksesta, porsaan ulkofile leikkeitä mozzarella (+korppujauho) kuorrutteella. Täytyy sanoa että hyvää oli minunkin mielestäni, samoin näytti hyvin maistuvan toisillekin. Terveisiä vain sinne pohjoiseen ja kiitoksia tästä ohjeesta!Tähän väliin tällaisia hassuttelukuvia oikein kaksin kappalein. Taidettiin olla kauppaan tai johonkin lähdössä ja kameran kanssa tuolla pihalla tyttären kanssa heiluttiin. Ihan huvikseni ja hetken mielijohteesta pyysin nappaamaan pari kuvaa itsestänikin, ei siis mitään asukuvia nämä, näyttää olevan jotain jäkälää kädessäkin :) Hiukset olen kiireessä letille tainnut kääräistä, kampaajalle ei ole ehtinyt eikä raskinut mennä moneen kuukauteen.

Vielä laitan loppuun lainauksena Maaria Leinosen marraskuisen runon, jonka kirjoittelin tuohon kuvan päälle. Voi olla että olen tuon ennenkin blogiin kirjoitellut, mutta on vaan niin sopiva tähän marraskuun pimeyteen.

Tämän myötä toivottelen mukavaa viikkoa!


9 kommenttia:

 1. Herkullinen kakku ja varmasti maistuva. :P
  Ruoka myös hyvän näköistä.
  Pirteät kuvat sinusta ,niin on nätit että. :)
  Ihana Maaritin runo kerrassaan.
  Hyvää sunnuntai iltaa ♥

  VastaaPoista
 2. Kaikilla on isäinpäivä:( mutta ihana kakku ja kivat kuvat Sinusta, se mitään hassuttelua ole, olet niin sievä ihminen että sietää kuvaillakin. Ja Maaria Leinoset runot ovat tuttuja, joskus ahdistavia, mutta tämä olikin kaunis. Sopii tunnelmaan. Kaunista syksyn jatkoa Sinulle/Teille, ehkä pian kuivaa ja vähän kuura kirkastaa maailmaa.

  VastaaPoista
 3. Oi, joi mitä herkkuja!!!
  Välillä pitää ja kuuluu hassutella (kameranki kanssa) :)) Ihanat kuvat sinusta!

  VastaaPoista
 4. Onpa teillä ollut herkut. Kauniita kuvia sinusta :-)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa herkkuja. Upeita käsitöitäsikin tässä ihailin.

  VastaaPoista
 6. Tämmöstä se pitääkin olla juhlapäivän syömiset ja herkut.....muutenkin tykkäsin onnistuneeksi ja hyväksi koko postauksen!
  Minusta on se mielenkiintoisempaa ja mukavampaa katsoo ja lukea, että vähän enemmän avataan sitä omaa piiriä, nk.vähän meistä kumpikin tekee.....;D

  VastaaPoista
 7. Oi mitä herkuja,kauniit kuvat sinusta.♥

  VastaaPoista
 8. Paljon kiitoksia ihanista kommenteista kaikille!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)