lauantai 16. marraskuuta 2013

Hiljainen viikonloppu


On ihanaa että on viikonloppu! Vaikka onkin taas yksi näistä hiljaisista viikonlopuista, eli miehellä kaksi yövuoron jälkeistä nukkumapäivää, joista olen tainnut jo täällä marmattaa joskus aiemmin. Minullehan hiljaisuus sopii vallan mainiosti muuten, mutta kyllä se vähän normaalia toimintaa rajoittaa.Auringonvalossa kävin pihalla paistattelemassa hetken aikaa, melkoista ylellisyyttä näinä pimeinä aikoina. Viikolla sen valoisan ajan viettää työpaikan seinien sisällä, onneksi siellä on ikkunat sentään :)
Kuten kuvista näkyy, ei lumesta ole taas tietoakaan, muutama pajunkissa on auennut harvassa majassani.Vanhan pihlajan runkoa.Humalan kävyt näköjään saivat jäädä talven koristeeksi, kun en raskinut ottaa pois. Vanhan ruosteisen lyhdyn haluaisin jo vaihtaa uuteen ja siihen vaikka ledivalot, kuten jo monella pihalla näyttää olevankin. Saa nähdä saanko aikaiseksi vai jääkö ajatukseksi. Nyt tuossa on vaiin led kynttilä, kun oikeaa ei tohdi laittaa ettei vain tuli leviä tuota köynnöstä pitkin.

 Pitänee tässä ruveta jotain tekemään, jos vaikka päivällisruokaa lähtisi jo valmistelemaan.Lisäsin tämän kynttilän ja laulun jälkikäteen, äidin syntymäpäivän muistoksi.

 

Mukavaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Tuttuja ovat hiljaiset päivät yövuorojen jälkeen, mies meilläkin köyn yöduunissa.
  Ihanat kuvat, hyvänmielen kuvat ♥
  Antoisaa ja ihkua viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten tiedät mistä puhun :) Kiios Seijastiina ja samoin!

   Poista
 2. Meilläkin sininen taivas ja lämpöasteita! En lähtenyt ulos, vaikka ois pitänyt ihan vain ilmojenkin takia. Kävelykadulla hyvät joulumarkkinat menossa, kävin eilen ja taaskin upeita käsitöitä ja kaikkea muutakin mukavaa.Ehkä sitten huomenna....;)

  Sain kyllä tehtyä muutamia pienia pakollisia hommia täällä sisällä. Huomenis tulee nälkästä porukkaa ovat yhden koiran kanssa täällä näytillä, hyvin on akasemmissa näyttelyissä pärjäillyt! Mietin mitä tekisin ruokaa ja päätinkin siihen helpompaan, vien tien toiselle puolelle katua, sieltä saa nopsaa ja edullisesti syötävää heille, Koiraa sinne ei voi näin talvella viedä sisälle, kesällä toimi kun on terassa. Jää sitten joksikin aikaa itsekseen koppiinsa tänne sisälle, toivottavasti ei hauku, mutta jo yläkerran koirat haukkuu, niin kait sitten vastaa.....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin taas aurinko paistaa myrskyn jälkeen, vaikka vielä tuuleskelee melko reippaasti. Joulumarkkinat kuulostaa mukavalta, täällä ei vielä taida sellaisia olla. Mukava on vieraiden kanssa käydä "ulkona" syömässä, kyllä koira sen aikaa pärjää.

   Poista
 3. Tänään oli täälläkin aurinkoista ja suht lämmintä. Vai on pajunkissat auenneet, marraskuussa :)
  Humalan kävyt ovat kauniita, itselläni on keittiön kranssissa koristeena.
  Mukavaa viikonloppua, vaikka vähän hiljaistakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin taas myrskyn jälkeen tänään aurinko paistaa, kylmä tuuli vielä. Jep, pajunkissat aukeilee :) tai huomasinkohan nuo nyt vasta. Nuo kävyt on jotenkin suloisia, niin keveitäkin, pitäisikin ottaa talteen ja käyttää johonkin koristeeseen vaikka kranssiin. Kiitos samoin!

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)