tiistai 8. lokakuuta 2013

Sankkaa sumua


Tänään aamulla oli kovin sumuinen ilma kun töihin ja kouluun lähdettiin. Auringon nousu sumun takana oli sitäkin kauniimpi, hehkuva sumuinen taivas, upean näköistä oli!Vaan eihän sitä kameraa työmatkalla ole mukana, saatikka että olisi aikaa jäädä auringon nousua kuvailemaan.Illalla sumu nousi aamuistakin sankempana, autolla ajaessa ei kovin pitkälle nähnyt, onneksi valoista oli apua. Sellainen kylmän kostea ilma oli jo aiemmin illalla, kun Leevin kanssa kävelyllä käytiin. Nämä kesän viimeiset ruusut leikkasin pihalta sisälle eilen (vai olikohan peräti toissapäivänä). Mukavasti aukenevat sisällä lämpimässä, vaikka ulkona olivat viikkokausia vain nupulla. Eivät ehkä olisi enää auenneet tuolla sumun seassa ollenkaan, vaan nyt saavat vielä hetken aikaa kukoistaa :)


11 kommenttia:

 1. Nyt voit sisällä ihailla kauniita ruusujasi.
  Kyllä täälläkin aamulla jonkin verran oli sumua, mutta ei varmaan niinkuin teillä.

  VastaaPoista
 2. Eipä ole tullut mieleenkään, heti huomenna pitää käydä hakemassa ruusut sisälle maljakkoon :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat ruusut, otin kanssa osan nupuista sisälle aukeamaan, ei ne kukat kyllä kauan kestäneet. Jätin vielä osan uloskin toivossa että vielä aukeavat ja niin on osa sitten auennutkin vielä.
  Tänä aamuna sataa, eilen oli kiva ulkotyö ilma.
  Mukavaa jatkoa tähän lokakuuhun sinulle!

  VastaaPoista
 4. Upeat ruusut sinulla siellä kasvaneet ja vielä noin kauniita ♥
  Sumu on jännää, mutta eilen toivoin kirkasta, ei sitä tullut.

  VastaaPoista
 5. Ihanat ruusut sait vielä sisälle ilahduttamaan ♥ Meillä ollut jo muutamia pakkas asteita toissa yönä.

  VastaaPoista
 6. Hehkuvia ovat ruusut, rakkauden punaisia. Lämmin syksy on saanut ne viipyilemään kukassa pitkään. Niistä on iloa vielä maljakossa.

  Sumuinen sää muuttui täällä kaatosateeksi. Eipä uskalla pieni koirulikaan kuonoansa ulos laittaa vielä. Jännä syksy on ollut, vaan talveksi kohta taittuu.

  VastaaPoista
 7. Kauniit ruusut pitkään ne ovat kukkineet,viellä saa nauttia sisälläkin:)

  VastaaPoista
 8. Upeita ruusuja, olen aina haaveillut kerääväni pihasta ruusuja maljakkoon, en sitten ole kerännyt kun ruusut eivät minun hoidossa menesty :) Eilen aamulla täällä oli niin sankka sumu ettei meinannut tietä nähdä, ei kyllä ollut ohittelijoitakaan :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille, ihania kommentteja! Ruusut ovat vielä yhtä hyvänä pysyneet, pienemmätkin aukovat jo lehtiään, vaihdoin juuri veden niille.

  VastaaPoista
 10. Maukasta juotavaa, ja terveellistä!
  Itselläni meneillään "läskinlähdetyskampanja" ja pirtelöt osana sitä.
  Tuleepahan marjavarastoja käytettyä. Haikeaa on jättää hyvästejä kauniille kesälle. Ihastuttajia ovat, etenkin kesän viimeiset kukkaset!
  Hyvää syksyä sinulle!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)