lauantai 20. heinäkuuta 2013

Mustikkavaarassa


Vaikka otsikosta niin voisi päätellä, en ole ollut mustikoita poimimassa, vaan ihan samassa paikassa kuin viime lauantainakin. Meidän sisarusten kesäkokous oli tänään, harmillista että ihan kaikki eivät nyt voineet osallistua.


Aitan yläkerrassa on sopiva pitkä pöytä, joten siellä on tapana kokous pitää. 


Sisällä talossa sitten... juodaan kahvia ja syödään vaikkapa munkkeja :)

Kuvissa on kaksi siskoani, minä ja pienin munkin mussuttaja neitonen on jo seuraavaa sukupolvea. Olihan siellä velipoika ja muutakin miesväkeä ihan pikkuruisesta pojannappulasta meidän pappaan.

Ei toki pelkkää kahvia juotu, vaan siskot olivat jo suuren kattilallisen hyvää keittoa keittäneet ennen kuin minä edes ehdin paikalle.

Minä leipasin marjapiirakan tuliaisiksi ja hyvin sekin teki kauppansa.Kammarin sängyllä Mustikkavaaran tyttöjä, tytöntyttö ja tytöntytöntyttö.

Mukava oli kokoontua ja ensi kesänä taas uudelleen!

20 kommenttia:

 1. Ihania nuo tapaamiset ja varsinkin, jos muuten asustellaan etäämmällä toisistaan :)
  Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on, osaa lähimmistäkin näkee vain tuon yhden kerran vuodessa, hyvä että sentään silloin :)

   Poista
 2. Noi on niitä hauskoja hetkiä kun saa olla yhdessä,ihana aitta.Mukavaa viikonloppua Anja.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on, harmi vain kun on aina niin kiirus tuossa hommassa, kun asioita sattuu samaan aikaan.

   Poista
 3. Mieluisia tapaamisia. Herkullisen näköisen piirakankin olit leiponut.
  Mukavaa viikonvaihdetta, Anja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Tein toisenkin pienemmän piirakan tänne omalle perheelle, hyvää oli :) Kiitos samoin!

   Poista
 4. Tuollaiset kokoukset on kivoja, pitäkää vaan perinnettä yllä, siinä oppivat seuraavan sukupolven serkuksetkin yhdessä olemisen merkitystä ja iloa.
  Ihana aitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, suunniteltiin jo enskesän kokoustamista vähän valmiiksikin. Sillä että aitta nousi pellolle monia vuosia sitten, on oma tarinansa joka liittyy meidän sisarusten äitiin :)

   Poista
 5. Ihania kuvia olet napsinutkin, tuo liikkuva kuva on lisäksi hauska. Mukava oli treffata, ensikesänä uudelleen :) t. tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva kokouspäivä. Pääosan noista kuvista muuten napsi tyttäresi, minä kun tönötän itse kuvissa. Niin ja sinun ottamasi on viimeinen kuva, että kiitoksia :)

   Poista
 6. Hyviä kuvia, varsinkin tuo liikkuva kuva! Tuommosta liikkuvaan kuvaa en ole aiemmin nähnytkään. Olipas meillä mukavaa ja herkullisia syömisiä, ensi vuotta jo odotellaan :)
  päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos päivi, hyviä ovat :) Kuin ihmeen kaupalla sain tehtyä tuon kuvankäsittelyohjelmalla, kun muistin hämärästi että tuollaisenkin voi tehdä. Kyllä, enskesänä sitten sama paikka heinäkuussa.

   Poista
 7. Meenasin, ensin ihmetellä silmiäni ennekuin hokasin sen kuvan liikkuvan....hih...;/....kiva se oli!

  Meillä toi sisar tapaamiset toistuu aika usein, kun on vain meitä kaksi jäjellä! Tavataan missä milloinkin maailmalla, vaan nykyisin siskoni tulee tänne mun luo! Hyvä homma kun viimeisen vuoden olen tossissani häntä tarvinnutkin. Pikkuhiljaa kun noi jalat oppivat omilleen niin sitten liikun minäkin.
  Perikuntaa kyllä pyörii aina silloin tällöin, nykyisin käyvät tarkistamassa, kun en pyytele apua....niin onkohan se totta, että tosissaan pärjäilen ja onhan se niin.....;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisia kuviahan voisi värkätä muitakin. Ensin oli vähän liian nopea, kupit viuhtoivat niin ettei kukaan olisi näille ehtinyt kahvia tarpeeksi keittämään, joten onneksi sain vähän hitaammalle tahdille :)
   Sitä kun on perheet, työt ja menonsa kaikilla eikä ihan liki asu kukaan, niin liian harvoin tulee tavattua, nämä kokoontumiset on siis tarpeen.
   Hyvähän se on, että kaiken varalta tarkistellaan ja kysytään, vaikka jo pärjäisikin :)

   Poista
 8. Kyllä olikin mukava nähdä teidät taas pitkästä aikaa, harmi vaan kun meitä oli niin vähän tälläkertaa mutta jospa taas enskesänä saataisiin suurempi porukka kasaan. Oli kyllä herkullista piirasta. t. Maire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maire, oli kyllä mukavaa vaan kovin kiireellä taas meni tuo kokoontuminen. Jatkossa varataan enempi aikaa. Kiitos, keitto oli myöskin hyvää, keitin muuten tänään kotona työn jälkeen samanlaista :)

   Poista
 9. Mukavat kekkerit ja tuo kaffen hörppimiskuva mainio :)

  VastaaPoista
 10. Kesä on mukavaa yhdessäolon aikaa. kaunista jatkoa kesällesi.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)