lauantai 27. heinäkuuta 2013

Lämmin lauantai


Todellakin lämpimästä säästä on tänään saatu nauttia! Nyt illalla pilvistä näytti, että tulee ukkonen, vaan johonkin ne pilvet sitten hajosivat, eikä yhtään satanut. Pitääkin muistaa vielä kukkaset tänään käydä kastelemassa.


Varsinkin nämä jotka ovat kuumimmassa paisteessa keskipäivällä.Auringonottotuoleissa ja keskipihalla oli hiukkasen liian kuuma, pysyttelin mieluummin täällä pihlajan varjossa istuskelemassa sen ajan mitä siellä nyt ehti istuksimaan :) Keräsin kollaasiin keltaisia sävyjä. Krassikin kukkii onneksi vielä vaikka lehdet meinaa kellastua ja kuihtua.Vadelmia on saanut jo napsia maisteltavaksi, heitin verkon siihenkin ettei linnut niitä syö.Samoin verkon sisältä nappasin tämän kuvan punaherukoista, jotka myös kypsyvät näissä lämpötiloissa nyt nopeasti! Mitenkähän näiden kerääminen, kun ovat ehkä viikon päästä kypsiä ja minä saatan silloin löytää itseni Piazzalta pastaa popsimassa :) Ja vielä yksi kukkakuva kärpäsen kera, kun en kummallisempaa ötökkää löytänyt. Ei ole tainnut edes etanoita olla meidän pihalla tänä kesänä (kop kop, puuta koputan). On tehokasta se etanoiden tuhoaine, jonka ostin keväällä, kun vaikuttaa jo pelkällä laatikossa olollaan tuolta leikkimökistä (jota nykyisin varastona pidetään).

Mukavaa Sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. ♥ oi,miten suloisia kesäkuvia! Mukavaa sunnuntaita myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka, sunnuntai on ollut mukava :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat sinulla taas. Hyvää etanatuhoa oletkin ostanut kun jo purkissa tehoaa. Oikein hyvää kesän jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli, ei mennyt turhaan tuhoaineen osto, kun noin on tehokasta :)

   Poista
 3. Marjat alkavat olla kypsiä,kauniita nuo krassit.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustia olen jo kerännytkin ja punaiset on ihan kohta poimittavissa. Krassit on kivan värisiä :)

   Poista
 4. On kyllä todella tehokasta etanantorjunta-ainetta teillä ;)

  VastaaPoista
 5. Tuleepa siellä herukoita...täällä ollut niin kuivaa, ettei tule mitään marjoja...mustikatkin nuppineulanpään kokoisia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähemmän on noita punaisia kuin parina edellisenä vuonna, vaan sentään noinkin paljon :)

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)