maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kuppeja ja kattauksiaNämä ruusukupit on olleet minulla vaikka kuinka kauan (< 20 vuotta!). Alunperin oli 12 kpl ja nyt on muutamia jo mennyt rikki. Yhä vain näistä tykkään, vaikka harvoin tulee käytettyä.


Juhlien ajaksi laitoin varakupeiksi kattotelineeseen killumaan (ovat siinä kyllä vieläkin :)Rippikahvi kattaukseen laitoin nämä muutama vuosi sitten hankittut kupposet, joita meillä on...... peräti 20 paria ja kaikki jopa ehjiä. Itsekin yllätyin tuosta määrästä kun nämä purin säilytyslaatikosta :) Kuvassa näkyy suolaiset tarjottavat, eli lohiveneitä, kinkku-voileipäkakkua ja leipäjuustoa.
Hedelmä- ja mansikkakakut.


Ja tietysti vähän kaikenlaista muutakin. Etualan kampanisut ovat mummin tuomisia ja aina yhtä hyviä.Juhlakuvia, joissa on ihmisiä en arvaa nettiin laittaa, paitsi tätä omaa väkeä. Eka kuvassa minä kurkin tuolta tytön ja pojan takaa. Miesväkeä kiinnosti kovasti siskon miehen kunnostama hieno museoauto, jota taisivat olla tutkailemassa kun kuviakin otettiin :) Heidän perheensä ajeli sillä juhliin.

Laitoin vielä oman yksittäiskuvankin (sisaruskuvasta "leikkasin"). Löysin onnekseni tuon mekon, joka tuntui heti kuin omalta, tosi mukavan tuntuinen. Kotona vasta huomasin, että ihmekös tuo kun on saman merkkinen (Signature) kuin vanha lempparimekko, jonka jo olin ajatellut laittaa (vaikka se kovin värikäs onkin), jos en mitään muuta olisi löytänyt.Lisään vielä tämän ko. menopelin kuvan tänne, kyllä tätä kelpaakin ihastella ja ajella kauniissa kesäsäässä.Lopuksi vielä kupillinen oman maan mansikoita, tältä päivältä.


20 kommenttia:

 1. Kauniit kattaukset olit laittanut! Komeat ovat lapsesi, kyllä niiden kanssa kelpaa kuvassa olla.
  Enään vuosi, pari, niin minulla pääsee ensimäinen lapsenlapsen lapsi ripille.
  Oikein mukavaa kesäistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 2. Oikein paljon ONNEA rippilapselle,kyllä on komea miehenalku.Niin kauniisti olet katauksen laitanut.Maukkaita omanmaan masikoita.Mukavaa viikkoa Anja.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Minulla tuli vähän kiire kirkon jälkeen tuossa kahvin laitossa, että kaikkea en muistanut edes pöytään laittaa... :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ovathan ne, vaikka vähän varoen käsiteltäviä :)

   Poista
 4. Makoisat oli tarjoilut rippijuhlissa, kaunis kattaus ja seura mitä parhainta. Mukava oli käydä. Tavataan taas pian. t. tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oli tosi mukavaa että tulitte!! Jep, niin tavataan :)

   Poista
 5. Upeat kattaukset! Kaikenlaista maistuvaa. Mekkosi on sievä, kyllä sen tuntee, jos vaatteessa on ihan oma olo.
  Kauniit ruusukupit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anja! Tuosta mekosta taisi tulla uusi lempparimekko lämpimään kesäpäivään :)

   Poista
 6. Teillä on ollut kauniit kesäjuhlat, onnea äidillekin:)

  VastaaPoista
 7. Kauniita juhlakuvia. Ripillepääsy herkistää äidin mielen, muistan omasta kokemuksesta. Toinen oli armeijaan lähtö ja ihan turhaan, kun hyvin kaikki meni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Beate, niinhän se on, samanlaisia me äidit taidetaan olla kaikki :)

   Poista
 8. ♥ paljon onnea täältäkin! aivan ihanat kesäjuhlat siellä!

  VastaaPoista
 9. Onnea ripille päässeelle ja koko perheelle. Meillä oli viime kesänä ensimmäiset ripit ja kahden vuoden päästä olisi seuraavat.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Susanna, tässä tulee pian rutiinia juhlien laittoon :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)