keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Helle hellii jälleenOnneksi kesä tuli vielä takaisin tännekin Pohjolan perukoille. Lepotuoliin meinasin eilen illalla töiden ja ruuan jälkeen melkein nukahtaa... saatoin jopa kuorsata hetken aikaa, kukapa sen tietää kun itse sitä ei kuule.Tänään töiden jälkeen meinasi silmät lupsahdella ihan erilaisessa tuolissa... kävin nimittäin Jalkahoidossa! Moneen vuoteen en olekaan käynyt, vaan hoidellut mitenkuten itse jalkaparkoja. Nyt ostin hyvän jalkavoiteen (ainakin sitä jalkahoitaja kovasti kehui), että tulisi iltaisin jalkoja sen verran hoidettua.Etsin kotiin tultuani sandaaleita ja nämä "kultaiset" putkahtivat ensinnä esiin. Ennen kuin nämä ostin alennusmyynnistä (vuosia on siitäkin aikaa) en ikinä olisi uskonut että voin tällaisilla kävellä, vaan nämä tuntuvat jalassa ihmeellisen hyviltä ja kävellessä myöskin. Harvoin vain tulee käytettyä.


Nämä Riekerin sandaalit vasta vanhat ovatkin ja yhä vain ihan käyttökunnossa.


Toiset vanhat ja mukavat Riekerit, joilla olen monta kesää lompostanut. Viime kesänä ostin yhdet uudet, vaaleammat, vaan ne olivatkin minun jalkaan käytössä vähän ahtaat, harmitti kovasti... vaan onneksi niille löytyi uusi käyttäjä, ettei hyvät kengät mene hukkaan.


Ja vielä yhdet Riekerit, jotka oli minulla silloin koko pojan rippipäivän jalassa, eikä tehnyt edes mieli ottaa pois, niin mukavat ovat.

Tästä taisi tulla melkoinen yhden merkin ylistys, vaan kun sillä jalkahoitajallakin oli samanmerkkiset sandaalit jalassaan ja kovasti niitä kehui hänkin... :)Sitten minulla on vielä tällaiset jotku vanhat mukavat läpyskät, jotka tulee sujautettua jalkaan tuosta eteisestä, varsinkin postilaatikolle mennessä. 


Kollaasissa eri sävyisiä kehäkukkia.Ilta-auringon säteet pihlajan oksille, tähän kuvaan on hyvä lopettaa.


8 kommenttia:

 1. Ilosta aurinkoaamua kammarista ! Minäkin tänä kesänä ostanut kahet korkeampikorkoset, sekä kiilat että piikkarit. Juu ja käyttämättä ovat. Minä niin tämmöttinen balleriinan ja lättänäsantaalin käyttäjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän niitä olla kaiken varalla :)

   Poista
 2. Olen myös Riekerien ystävä, tai me molemmat isännän kanssa.
  Kauniit etenkin nuo kultaiset sandaalit, niissä tulee punaiset varpaankynnet hyvin oikeuksiinsa.

  Leppoisaa viikonloppua kevein askelin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä on nyt keveät askeleet, kun sai vihdoin käytyä :)

   Poista
 3. Kauniit nuo kultaiset sandaalit,tulee noita ostettua,mutta vanhat tuntuu aina paremmilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niitä tulee käytettyä mihin tottuu ja tuntuvat mukavimmilta :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Varmasti toisilla on paljon kivempiakin, huvikseni tuli napsittua kuvia :)

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)