lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ruusukori

Valitsin tänään vielä puutarhamyymälästä tuollaisen ruusun ja etsin sille sopivaa astiaa. Olin jo pois lähtemässä, kun huomasin tuon korin hyllyllä, yksi kappale jäljellä ja sehän oli kuin tälle ruusulle tehty.


Yksi ruusunen lähikuvassa.


Pupustakin vielä yksi kuva tälle kesälle. Sen orvokki oli aivan nuupahtanut, joten vaihdoin tuon pienen marketan tilalle. Toivottavasti kestäisi edes jonkin aikaa, vaikka kovin pieni tuo astia on.Tässä tämän päivän varsinainen saavutus. Saatiin tehtyä tuollainen yksinkertainen mutta jykevä penkki, joka on ollut jo pidempään mielessäni. Pituutta on peräti 2,5 m ja lankut ruuvasin alapuolelta tukipuilla yhteen jalasten molemmin puolin. Jaloiksi laitettiin harkot, jotka olisivat saaneet olla 10 cm matalemmat, vaan kun sellaisia ei löytynyt niin laitettiin nämä. Siinä saa istua nyt jalkoja heilutellen kun eivät aivan yllä maahan asti :) Vaan ompahan työtasonakin hyvä, kun on vähän korkeampi.10 kommenttia:

 1. Korihan on tosi nätti ja just passeli kauniille ruusullesi.
  Tuollaisella penkillä on paljon käyttöä.

  VastaaPoista
 2. Ruusu ja kori ovat todellakin kuin luodut toisilleen:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kuin kotonaan tuo ruusu korissaan, Kaunis on kori koristeineen.
  Oikein ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kaunis ruusu korineen,ihana pupu.Hyvää pyhäpäivää.♥

  VastaaPoista
 5. Sopivat niin hyvin yhteen, ruusu ja kori. Ruusu on niin kaunis! Ja penkistä tuli tukeva ja käytännöllinen. Hyvä olla istumapaikka ulkona. Voi siihen istahtaa ihailemaan kesän kauneutta.

  VastaaPoista
 6. Ilosta heinäkuun ensimmäistä täältä kammarista ! Tyylikäs penkki ja ruusu kyllä on paikkasa korista löytänyt :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille kommenteistanne! Meillä sataa vettä, on satanut vähemmän ja enemmän, välillä ihan kamalasti... ruusukin piti nostaa koreineen sateensuojaan :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)