lauantai 1. kesäkuuta 2013

Helteisen viikon jälkeen


... alkoi helteinen viikonloppu, mikäs sen mukavampaa! Koululaisilla alkoi kauan kaivattu kesäloma, tänään on Suvivirsi helkähdellyt kouluissa ja ihmisten mielissä muutenkin.Viime viikko oli paitsi helteinen, myös kovin kiireinen, yhtäkkiä kalenteri on täynnä jos vaikka minkälaista merkintää ja menemistä, koulutusta, fysioterapiaa, tuontia ja vientiä... Torstaipäivä meni Helsingin reissulla aamusta iltaan, ihme kyllä pääkipua ei reissussa tullut kuten yleensä on käynyt, hyvä niin. Paluumatkalla tosin meinasi uni voittaa ja taisinkin pariin otteeseen koneessa torkahtaa ja säpsähdin kuulutusten kilahduksiin.Perjantai-illan "kruunasi" vielä Leevin kuljetus trimmaukseen. Siinäkin meni monta tuntia kun edellinen trimmaaja oli jäämässä vanhempainvapaalle ja uusi olikin vähän kauempana. Vaan kyllä kannatti, Leevi on taas niin siistin näköinen ja ilmeisen tyytyväinen pihalla kirmaillessaan. 

Nämä kuvat napsin pihalta, kun ihastelin aurinkoista aamua ja pyöriskelin ympäriinsä.

Joka iltainen puuha on kukkien kastelu. Niin kuivaa on että pihakin meinaa jostain kohti halkeilla, kun ei täällä ole moneen viikkoon vettä satanut. Eilen tuli muutama pisara vaan ei tässä meidän kohdalla ehkä niitäkään. Saisi jo sataa, vaikka yöllä ropsauttaisi oikein kunnolla vettä. Vaan tulisikohan sitten enemmän sääskiä... on niitä jo ollutkin iltaisin kun tuuli tyyntyy.

Taidanpas lähteä käymään puutarhalla katsomassa vieläkö siellä olisi muutama kukka niin saisin takapihalle amppelin tehtyä, se vielä puuttuu. Sitten voisi ostaa vähän jäätelöä kotimatkalla :)

Hyvää viikonloppua!


10 kommenttia:

 1. Leevi katsoo niin tyytyväisen näköisenä kesä lookissaan. Kauniita kukkia olet kuvannut!
  Oikein onnistunutta viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Jäätelö tekeekin kauppansa tällaisilla helteillä.
  Nyt on Leevilläkin kevyempimpi olo, kun on vaihtanut kesäasuun :)
  Kauniita kukkia, yösateista varmaan kukatkin tykkäisi.

  Ihanaa kesäkuun alkua sinulle Anja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on viilennystä haettava vaikka jätskistä ja juotava on niin ihmisillä, eläimillä kuin kukkasillakin. Kiitos ja samoin!

   Poista
 3. Leevillä on kevyt kesäinen olo.Hyvää alkanutta kesökuuta.♥

  VastaaPoista
 4. Leevi poseeraa niin hienona miehenä! Oikein kesä-look!
  Paljon sinulla kukkasia, kastelemista riittää. Ei ole täällä mökkerölläkään satanut yhtään, onneksi järvi on lähellä ja siinä riittää kasteluvettä.
  Mukavaa viikonloppua sinne Kempeleeseen, teillä on ollut lämpimiä päiviä oikein kunnolla.

  VastaaPoista
 5. Hetkeksi pysähtyi kuvattavaksi palloleikkien välissä. Nyt näyttää pilviä tulevankin, jospa kastelu hoituu ylhäältäpäin ensi yönä. Kiitos ja samoin!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa tämä kesä siitä nauttii niin ihmiset kuin eläimetkin. Kauniita kukkia sinulla.

  VastaaPoista
 7. Kyllä kuka ovat kauniita ja nyt niitä saakin kastella ihan urakalla. Leevi heitti talviturkin :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)