maanantai 20. toukokuuta 2013

OrvokkejaSunnuntaina kaiken pihahommien ja pyykkäyksen (3 koneellista... kuivuivat ulkona niin nopsaan :) jälkeen kävin ensimmäisen kerran tälle kesälle lähipuutarhan kukkasia ihastelemassa ja tuoksuttelemassa. Orvokkeja olen kaivannut ja niitä sieltä ostinkin, oransseja, keltaisia ja valkoisia. En vielä ole voinut istuttaa niitä kun multaa pitäisi hankkia lisää.Ja Marketat olivat niin nättejä että sellainenkin minulla nyt jälleen on, kuten on ollut monena muunakin kesänä.Sama väriskaala näköjään jatkui Daaliassakin, jonka sain sentään jo istutettua siiliruukkuun.Ja vielä yksi kuva viime kesänä istuttamastani Hanhikista, joka näin iloisena hehkuu ilta-auringossa, kun olin sen kastellut. 

Viikonloppu olikin niin aurinkoinen ja kuuma, että kasvit meinasivat nuupahtaa kuivuuteen, onneksi huomasin alkaa niitä jo kastelemaan, niin virkistyivät.

Mitenkähän sitä itse virkistyisi, sieltä täältä kolottaa viikonlopun "puurtamisen" jälkeen, niska jumittaa ja väsy vaivaa. Onneksi tänään oli taas fysioterapiassa käynti ja vielä on neljä kertaa jäljelläkin. Niin ja onneksi tänään tyttö lenkitti koirulin kaverinsa kanssa, lepopäivä siitäkin hommasta on välillä tarpeen :)

Lämmintä ja leppoisaa viikon jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Marketta on yksi minunkin suosikki kukistani :))
  Koitahan välillä olla vaan ja huilata... jaksaa sit taas touhuilla <3

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkasia, hyvin sointuu värit yhteen :) Yläkuvakin on hienon kesäinen. Minäkin olen tänään laitellut kukkia. Lomaviikko, niin ehtii touhuta. Välillä pitää kuitenkin muistaa myös huilia :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkia ja hienosti hehkuu pensashanhikki. Marketta kuuluu minunkin kesäkukkasiini, nyt aion jälleen ostaa runkomarketan.

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Nätti kukkakuva ja orvokit ovat minullakin pikkupadassa, otin haudalta, kun istutin sinne ruusunt.

  VastaaPoista
 5. Kauniita ovat kukkaset.Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 6. Nätit orvokit olet ostanut! Keväällä kun saa ensimmäisiä kertoja levitellä pyykit ulos kuivumaan leppeässä tuulessa, on tosi kiva olo. Ja miten raikkaiksi pyykit tulevatkaan.

  Mökillä olen vähän istutellut taimia tänään. Kesää tämä tietää...

  VastaaPoista
 7. Löysit kauniita kukkia. Hyvä muistaa kastelu näin keväällä, jos on kuivaa.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)