perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivän iltana


Tänään sai huokaista helpotuksesta, että työviikko on ohitse, oli senverran työteliäitä päiviä. Oikeastaan tämähän meni melko nopeasti, kun oli niin paljon tekemistä. Tarkoitus oli että olisin kotihommia tehnyt iltaisin, mutta paljoa en pystynytkään tekemään. 

Keskiviikkona täällä oli talven kamalin lumimyräkkä, joka sai liikenteenkin ihan sekaisin iltapäivällä. Omakin kotimatka kesti nelinkertaisen ajan normaaliin verrattuna, jono seisoi, mateli ja nytkähteli muutaman metrin kerrallaan, eikä oikein nähnyt missä tie kulkee, autoja tussahteli penkkoihin... Onneksi välille sattui marketti, jonne poikkesin välillä ostoksille ja kahville, ihan sama sitä aikaa oli kuluttaa siellä mieluummin kuin jonossa jurnottamassa. Illalla olikin sitten pihalla lumenpukkausta yli omien voimavarojen, loput saa olla odottamassa linkoajan kotiinpaluuta :)

Eilen paistoikin sitten aurinko, puhtaat lumihanget vain kimmelteli... minulla taasen tuli ihan kamala pääkipu työpäivän päätteeksi, niin että buranaa ja lepoa tarvittiin kunnes siitä illalla tokeni.

Ja tänään oli naistenpäivä, joten en edes ajatellut alkavani siivoamaan, ehtii huomennakin :)Oikein hyvää naistenpäivän iltaa!


16 kommenttia:

 1. Hurja ajokeli oli pohjoisessa eilen. Onneksi pääsit turvallisesti kotiisi!
  Mukavaa Naistenpäivän loppuiltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi tapansa näyttää, niinhän sitä sanotaan ja taas sen teki.

   Poista
 2. Nyt on viikonloppu edessä, voit huokaista ja ottaa rennommin.
  Oikein rentouttavaa naistenpäivä-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu tuli tarpeeseen ja oli rentouttava :)

   Poista
 3. Hyvä kun kotimatka sujui hyvin.Oikein hyvää naistenpäivän iltaa ♥

  VastaaPoista
 4. Mukavaa naistenpäivän loppuiltaa! Toivottavasti lumitöihin ei tarvitse enää kovin montaa kertaa ryhtyä tänä talvena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, auringolle olisi nyt töitä :)

   Poista
 5. Mistähän sitä tuota lunta riittääkin, meilläkin kohta tämä pieni tontti täynnä kinoksia. Mukavaa alkanutta viikonloppua, rentoudu ja unohda työt muutamaksi päiväksi niin jospa se päänsärkykin pysyisi loitolla.

  Minullapa onkin tänään kampaamopäivä ja täällä on kauhea pakkanen, meidän mittarissa 30 ja rapiat päälle.

  t. tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen siivosin, kantelin kevyimpiä mattojakin pihalle, niin sai hartianseutu liikettä ja pääkipu pysyi loitolla. Minä olen kampaajalla käynnistä vain haaveillut... milloinkahan saisi aikaseksi, nyt on sähköiset hiukset, nutturat, pinnit ja jopa ponnarit käytössä, eli aika epätoivoinen tilanne :) Meillä mittarissa oli eilenaamulla -24.

   Poista
 6. Onneksi selvisit siitä lumimyräkästä. Ota levolla viikonloppu, tuo päänsärky on ilkeä viikonlopun vieras, itse tiedän kokemuksesta (migreeni). Pian aurinko alkaa lämmittää ja kevät tulee kohisten.
  Kiva bannerikuva blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anja, lepäillyt olenkin ja siivouskin oli ihan mukavaa ajanvietettä viikonloppuna :) Toivotaan aurinkoisia päiviä niin lumi alkaa sulamaan.

   Poista
 7. Niin on naistenpäivä ja monet muutkin takana. Edessä uusia kevätpäiviä.
  Hartaasti odottelen kevään edistymistä, ja mielenkiinnolla tarkkailen josko multaan piilottamani kukkamukulat kevään tullen kiittelisi.
  Kauniita päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäinen lähestyy ja silloin tuntuu jo keväältä :) Mukuloiden kasvuunlähtöä onkin kiva seurata. Kiitos ja samoin sinulle!

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)