sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Taasen tuiskuttaa


Meinasin lähteä vähän lumitöihin, mutta alkoikin tuiskuttamaan lisää, joten tulinkin sen sijaan tänne :)

Kyllä lunta on viime päivinä tullutkin ihan kiitettävästi, välillä märkää ja nyt näyttäisi vähän keveämpää materiaalia olevan, suuria hiutaleita leijuu tiheänä verhona...

Lainatuilla kuvilla ja sanoilla mennään, kun kameraa en ole viime päivinä ehtinyt käyttämään:Internetin ihmeellisestä tietotulvasta löytää vaikka mitä mukavaa.

Tuo yllä oleva on kyllä totta. Vaikka tähän talveen ja lumen paljouteen aina tottuukin, kyllä kesää kaipaa sittenkin.Ole onnellinen ilman mitään syytä. - Tuo on hyvä neuvo! Välillä sitä osaa ja välillä ei :)

Puuhaa aina jotain. - Tuosta voisin jo olla vähän eri mieltä, välillä pitää levätäkin, kun sitä puuhaa ja tekemistä kyllä riittää tässä iässä ihan liikaakin. Lapsena voi kyllä puuhailla mielin määrin niin nukkuu sitten yöt hyvin :)

Osaa vaatia kaikella voimallasi sitä mitä haluat. - Tämänkin voisin vähän kyseenalaistaa, tietenkin riippuu mistä haluamisesta on kyse, mutta kaikkea ei aina voi saada. Tietysti jos on kyse jostakin tärkeästä ja hyvästä asiasta, pitäisi mielestäni vaatimisen sijaan/ohella itse pyrkiä sen saamiseen, tai pikemminkin ansaitsemiseen. . . . Tai ehkä minun pitäisikin muuttaa ajattelutapaani ja siirtyä vaatimaan, kaikin voimin :)


Mukavaa sunnuntaita!

17 kommenttia:

 1. Tuon ylimmäinen lause pätee minuunkin täysin; sisälläni on voittamaton kesä :). Mutta mitähän seuraisi, jos kaikki vaatisimme aina haluaamme kaikin voimin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siitä kovin hyvää taitaisi seurata :)

   Poista
 2. Täällä paistaa aurinko...pilvettömältä taivaalta....ikkunan takana on tikka talipalloa naputtamassa. Ihana aamu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että siellä sentään paistaa :)

   Poista
 3. Voi Ei jos sitä lunta taas alkaa tulemaan. Meillä ei vielä sada, joten tänään ei ole meillä vielä lumitöitä tiedossaeikä hyötyliikuntaa:)
  Mukavaa Sunnuntaita Anjalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väheni meilläkin jo sade ja kevyttähän tuo on tänään satanut :)

   Poista
 4. Ole onnellinen ilman syytä - hyvä toteamus. Joinakin päivinä pysähdyn ja ajattelen noin. Arkipäivän normaalissa menossa sitä ei aina huomaa jollei pysähdy ajatuksissaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aina sitä odottaa että joku asia olisi paremmin, vaan pitäisi olla tyytyväinen juuri nyt :)

   Poista
 5. Täällä kirkas poutapäivä.Mukavaa pyhäpäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ritva, kyllä se vielä täälläkin paistaa jonain päivänä :)

   Poista
 6. Mukavaa iltaa ja kiitos kuvista ja mielenkiintoisita ajatuksista.Olla onnellinen ilmans syytä siinäpä opettelemista,eipä silti olen kyllä onnellinen useimmiten.vaan onhan niitä pilvisiäkin päiviä.

  VastaaPoista
 7. Jälleen mukavia mietelauseita. Tuohon ensimmäiseen on minunkin hyvin helppo yhtyä :))

  Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
 8. Mukavia kirjoittelet. Tässä neulomisen lomassa kävin vierailulla :)

  VastaaPoista
 9. ihan ok blogi!!

  liity jos kiinnostaa:
  loveandfashionn.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. RaijaAnnikki, Sirpa, Fasu, Sirkka, Tinja Viivi ja Inkivääri, paljon kiitoksia kommenteistanne :) Sirkka, kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)