tiistai 18. joulukuuta 2012

Siitäkin huolimatta


Olipas kummallinen päivä, vähemmän ilahduttavia asioita siellä ja täällä. Ajattelin ensin jo että laittaisin tännekin jo jouluntoivotukset ja tauon, kun nämä päivät ovat tällaista hästäystä, vaan sittenkin tulin toisiin ajatuksiin! Onhan sentään paljon ihaniakin asioita joista tämä blogimaailma on yksi.Amaryllis aukoo pikkuhiljaa nuppujaan.Yläkuvassa oleva "tonttuenkeli" pääsi taas hyllyn päältä pöydälle, vähän on ajan hammas siipiä kuluttanut lisää, vaan ilme on yhtä iloinen kuin ennenkin.
Postilaatikosta on löytynyt mitä ihanampia joulukortteja, kiitoksia! Yllä kollaaseina muutamia tonttukortteja, joista sain kuvat napattua.

Tässä vielä pari kannustavaa ajatusta joulukalenterin luukuista:

Eilen

Tänään

Lisään vielä kun tässä on jo vähän rauhoittunut, että ei mitään kovin ikävää sentään, ehkä näillekin asioille voi jonain päivänä vaikka nauraa, vaikkei nyt siltä tunnukaan.

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti ei mitään ikävää... ja pitää pitää ihanat ajatukset mielessä, hyvä että postasit kaikesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oikeastaan, asiat tulevat välillä vain niin nurkan takaa ja menevät viksin vonksin, vaan ei mitään isompia juttuja onneksi. Kiitos :)

   Poista
 2. Semmostahan se on, joskus tulee onnen, joskus epäonnen, joskus taas ilon ja joskus jopa surunkin päiviä. Mutta ne on vain elettävä läpi ja elämä jatkuu. Minullakin tällä viikolla on ollut sellaisten "isojen" päätösten aikoja ja nähtäväksi jää miten elämä jatkuu....mutta miten vain, se jatkuu kuitenni. Mukavaa joulun odotusta ja -aikaa teille koko perheelle. t. tarja

  VastaaPoista
 3. Kauniita joulukortteja on sinullekin laatikkoon tipahtanut.
  Ja kyllä tuo iloinen tonttuenkeli luo joulumieltä vielä monena tulevana joulunakin.
  Toivotaan, että piankin päivän tapahtumat alkavat naurattamaan.

  Iloista Joulun odotusta!

  VastaaPoista
 4. Ihania joulukorteja olet saanut,amryllyskin kohta täydessä loistossaan.Hyvää joulun odotusta:))

  VastaaPoista
 5. Teillä sentään posti kulkee. Täällä ei käynyt edes laatikkorivillä kääntymässä....:)
  No, jospa tänään kävisi...:)

  VastaaPoista
 6. Niin kliseiseltä kuin kuulostaakin, niin Asioilla on taipumus järjestyä. Tätä mottoa aina itse viljelen, kun on tiukempia aikoja. Kerran totesimme erään Ystävättären kanssa, että elämä on ihan parasta silloin kun se on mahdollisimman tasaista ja vähän tylsääkin. Iän myötä tämänkin on oppinut.
  Kauniita kortteja olet saanut :)

  VastaaPoista
 7. Paljon kiitoksia kaikille kommenteista, olen lueskellut ne kyllä, vaan en ole ehtinyt vastailla tätä ennen. Niinhän se on että jokainen päivä tuo taas uudet ilonaiheet ja niitä ei niin hauskojakin päiviin mahtuu. Vaan eteenpäin mennään ja asiat järjestyvät :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)