lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulun jälkeen


Mukavia nämä vapaapäivät, kun ei tarvitse välttämättä tehdä "mitään" (toki välillä vähän imuroida, laittaa ruokaa, tiskata ja pyykätä, käyttää koiraa pihalla...) Vaan lepoaikaa on aivan riittämiin näissä päivissä ja lepäillessä voi vaikka selailla lehtiä ja ihastella tällaisia kuvia:
Ihania tunnelmakuvia. Iltaisin tulee sytyteltyä itsekin aina lyhtyihin kynttilöitä sekä ulos että sisälle. Eilen ostin vielä lisää kaupasta että riittävät uuteen vuoteen saakka.

Luntakin on satanut, niin on päässyt välillä pihalle reippailemaan lumitöihin. Tänään pitänee lähteä käymään kävelylenkillä lumitöiden sijaan, kun lunta ei ole satanut vaikka aivan pilvinen ilma onkin.

Seuraavassa on muutama pehmoinen ja makea saatu joululahja yhteen kuvaan koottuna:Pehmoinen torkkupeitto, hanskat, kengät, suklaata... Itse lopetin suklaan syömisen jo toissapäivänä, vaikka sitä näyttää vieläkin olevan vähän jäljellä. Toki se maistuisi vieläkin, mutta kun suklaasta(kin) näytti tulevan pääkipu ja paha olo, joten parempi jättää ne syömättä, onpa tuota tullutkin jo herkuteltua aivan tarpeeksi.

Ai niin, loppuviikolla kävin pikaisesti vähän alennusmyyntejä katsastamassa ja jopa ostinkin jotain, nimittäin takin itselleni. Satuin kauppaan, missä oli aivan liikaa sopivia takkeja, tuli valinnan vaikeus. Lopuksi pähkäilin kahden välillä; tumman villakangastakin ja kevyen vaalean toppatakin... keveys ja vaaleus voitti :)

9 kommenttia:

 1. Torkkupeitto lämmittää sisällä, kengät ja hanskat ulkona:) Kivoja lahjoja sait.
  Suklaa poistaa makean nälän, harmi vaan, jos saat siitä päänsäryn.
  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tunnelmaa! Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
 3. Kynttilöitä on todellakin polteltu, ulkonakin on useampi jäälyhty tavallisten lyhtyjen kaverina :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä lahjoja olet saannut,niin tunnelmallisia kuvia.Mukavaa loppuvuoden päiviä ♥

  VastaaPoista
 5. Ihania, tunnelmaisia kuvia olet laittanut meidän silmiemme iloksi!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, kohta arki alkaa mukava vielä vähän lötkötellä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)