lauantai 10. marraskuuta 2012

Valoa pimeyteen


Leevin uusi lelu - Kirahvi


Joka ei oikein näytä koiraa paljon kiinnostavan... paitsi jos joku sillä jaksaa leikittää ja samalla syöttää esimerkiksi pieniä koiransuklaita.Harjattavaksi Leevi sentään suostuu mielellään. Kyllä, molempien pitäisi päästä käymään kampaajalla!Perheen isä ei halunnut huomiseksi ollenkaan isänpäiväkakkua, vaan "Pullia, vähän kuin korvapuusteja mutta sillätavalla toisin päin kierrettynä ja pieniä..." Tällaisia sitten leivoin tänään, osaan laitoin jopa kuorrutetta päälle. Näitä tuli niin paljon että riitti pakastettavaksikin.Vaan ei täällä pelkkiä pullia syödä, tomaatteja on tarjolla myös :)Sekä mandariineja. Ne ovat nyt oikein hyviä, kuten tyttö sanoikin että kun Joulu lähestyy niin mandariinit paranevat :)Kynttilöitä pimeydessä poltellen.Marmorikynttiläkin tuli ostettua kauppareissulla, nyt vain odottelen milloin se "aukeaa kuin kukka", kuten pakkauksen kyljessä luvattiin.


6 kommenttia:

 1. Ompa Leevi saanut hienon kirahfin,ja niin komeita pullia olet tehnyt.Kyllä näin pimeänä aikana tulee noita kynttilöitä poltettua.Oikein hyvää viikonloppua ja Isänpäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä kauanko kirahvi pysyy ehjänä, loppujen lopuksi näiltä pehmoilta aina on kuitenkin esim. korvat lähteneet, sen verran niitä riepottaa :) Kiitoksia samoin mukavaa isänpäivää!

   Poista
 2. Meillä myös mielestämme hienot lelut eivät ole Simosta mieluisia vaan haluaa itse valita, esim. kalan tai possun, jota röhkittää. Vain yksi nalle kelpaa pehmoleluista riepotukseen. Ja uimahanskat ja villasukat tms saavat myös kyytiä.
  Namipullia olet leiponut, vesi tulee kielelle. Makoisaa isänpäivää...vaikka sitten mandariinien kera, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin meillä oli yksi mieluinen possu, joka sitten hajosi aivan pureksimisen ja riepotuksen jäljiltä. Uimahanskat ja villasukat on tietysti mielenkiintoisia :) Kiitoksia, hyvää isänpäivän jatkoa!

   Poista
 3. Nam-nam, herkullistilta pullat näyttävätkin, voisi sitä itsekin leipoa mutta sitten tulee syötyä niitä ja se ei ollenkaan ole tarpeellista:(

  VastaaPoista
 4. Niinpä, useamminkin voisi leipoa, kun vain malttaisi itse jättää syömisen edes yhteen tai kahteen pullaan.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)