sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Lyhtyjä


Tulin ostaneeksi kolme pientä valkoista lyhtyä Tiimarin tarjouksesta, kun menin kynttilöitä hakemaan.
Ripustelin lyhtyjä rautalangalla pihan pihlajoihin, etupihan puolelle kaksi...... ja takapihan puolelle yhden.Takapihalla on lisäksi tämä suuri lyhty.


Ja tien puolella tämä todella vanha ja kieltämättä jo vähän ruosteinen lyhty.Sisällä tuikkasin lämpökynttilän mariskooliin.Tämän vuoden ensimmäiset tortut on paistettu eilen.Vielä tällainen hassutus!! Otin toissa kesänä keräämistäni oksista yhden sisälle ja gessosin sen valkoiseksi. Tarkoituksella maalasin vähän "hutiloiden" niin jäi sieltä täältä puun harmaata väriä pilkottamaan. Kiinnitin rautalangalla keittiössä sopivasti tyhjänä olleeseen koukkuun pöydän yläpuolelle. Tuohon on tarkoitus ripustaa jouluisia koristeita kunhan on kunnolla kuivunut.


12 kommenttia:

 1. Heippa Anja!
  Vastavierailulla täällä ja lukijaksesikin kirjauduin...:)
  Ihana blogi sinulle!

  VastaaPoista
 2. aaah! ihanaa valoa ja kynttilöitä kera ihanien lyhtyjen.
  Itse olen suuri kynttilöiden polttaja kun illat hämärtyvät...lyhtyjä ulkoona. ja tuikkuja palaa sisällä...kaunista tunnelmaa pitää haalia pimeinä iltoina.

  Kauniita kuvia sinulla! nautitaan illan hämäryydestä ja tunnelman tuomasta ilosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt saa tuliai sytytellä ihan joka ilta, on niin pimeitä iltoja :)

   Poista
 3. Kauniita lyhtyjä,kivasti ne valaisevat pimeänä aikana.niin herkullisen näköisiä nuo joulutortut.Mukavaa alkavaaviikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja on pienetkin lyhdyt, kiitos samoin :)

   Poista
 4. Aivan tuli vesi kielelle kun nuo tortut näyttää niin herkullisilta. Pitääkin alkaa leipomaan ja se on sun syy. Ihanan näköinen on tuo oksa ja todella hyvä idea, pitääkin jossain muodosssa ideaa käyttää hyväkseen. Olen joskus maalannu mustikanvarpuja ja laittanu niitä niihin kummallisiin asetelmiin joita minäkin teen. Taas on pallerojäkälää ja muita ihastuksia tullu väsättyä ja se on mukavaa puuhaa.IhanaistaJoulun odotusta sinulle ja koko perheelle, soitellaan t. Maire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maire, sinähän taidat leipoa paljon useammin ja kaikenlaisia herkkuja! Varmaan ne asetelmat on nättejä eikä yhtään kummallisia :) Kiitos samoin!

   Poista
 5. Mukava kun immeiset sytyttelee valoa kaamokseen. Minun lyhtyni tyhjänä,ilmankos mielikin kaamoksen kaltainen. Tuohan olisi vinkki kuusettoman jouluun, voisi ripustella sulattamiani lasitähtösiä oksille..Jäänee sekin, ei ole oksaa jemmassa.Voishan sitä jonkun naavaoksan lenkkipolulta tsekata. Valoa kaamokseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten vain kynttilät esiin sielläkin :) Tuokin oksa on ihan maasta poimittu, jonkun jättämiä raivausoksia, eli kaikki käy :)

   Poista
 6. Meilläkin roikkuu puussa samoja lyhtyjä :) Hieno keksintö tuo oksa katossa, siitä tulee Joulun katseen vangitsija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lyhdyt on kivoja :) Inspiraatio iski tuon oksan kohdalla, niin pitihän se toteuttaa :)

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)