perjantai 16. marraskuuta 2012

Kaksi erilaista päivää


... tosin minun osalta melko samanlaisia nämä kaksi päivää, kun olin molemmat kotona, poissa töistä pääkipu, kurkkukipu, pientä lämpöä, kaiken kaikkiaan tosi huono ja flunssainen olo... Sää oli eilen erilainen kuin tänään, tässä eilisen kuvia pihalta, kun siellä piti käydä Leevin kanssa, niin otin kameran mukaan:Aurinko paistoi hetken aikaa niin kirkkaasti, että melkein näyttävät lämpimiltä nämä kuvat.Nurmikko vihertää. Ja tuo on oikeasti eilen otettu kuva!Tässä kohtaa oli eilenkin kuuraa maassa.Aurinko kurkki sisälle ja sai hunajamelonin hehkumaan,


... samoin vihannekset :) Tänään olikin aivan pilvessä taivas ja valkoisessa kuurassa joka paikka. Ja todella liukkaaksi on mennyt keli, ei tuonne uskalla lähteä ollenkaan, ainakaan minä.

  

Auringonlasku oli sentään melko kaunis. Satuin huomaamaan tuon taivaanrannan punerruksen keittiön ikkunasta, kun olin lihapullia pyörittelemässä. Ehdin kuvan nappaamaan ja sitten tuo olikin jo ohitse.


9 kommenttia:

 1. Ihana auringonlasku! Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 2. hienoja kuvia pohjois suomesta, täällä hesas kukkii vielä paikoitelleen juhannus ruusut. lunta on vain unissa. mutta lenssua olen sairastanut 2 viikkoa ja nyt on kunto asteikolla 1-10, ehkä 3. jaksan kävellä kilometrin tasasella, ylämäessä tuntuu että ei sitäkään. voimia sulle ota kuumaa, olet nuorempi kuin minä paranet pian, puuuuhh. parannus ´puhallus:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti, juhannusruusut!! Toivottavasti lentsu pian helpottaa ja kuntokin kohenee sekä siellä että täällä :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia:) Blogissani on Sinulle haaste, ole hyvä:) Oliko paha?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kävin noutamassa, ei paha ollenkaan :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoksia, aurinkoa pitää nyt kuvata kun vielä pilkahtaa :)

   Poista
 5. Aivan ihastuttavat kuvat! Hyvää viikonlopun jatkoa ♥

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)