keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Jopas... avautui marmorikynttilä. Ei ehkä aivan kuin kukka mutta kuitenkin hauskan näköinen.

Ja jopas oli ilta... Leevi koira oli päättänyt lähteä seikkailemaan iltapäivällä. Kuulemma kun ovesta pääsi, oli samantien jo kaukana. Minulla jo aavistus olikin että pian taas näin käy kun ilmat kylmenevät ja yritin jo varoitella asiasta toisiakin. Kesäajan pysyy aina ihan kiltisti pihalla, vaikka välillä saa irtikin olla. Itse en enää nyt syksyllä ole uskaltanut ilman hihnaa ulkona käyttää.

Tulipahan ainakin ulkoilua ja käveltyä (tosin nyt on olo kuin olisi kuumetta tulossa... pääkipu olikin jo iltapäivästä alkaen). Haasteellista on etsiä mustaa koiraa tuolla lumettomassa pimeydessä, vaan löytyihän se karkulainen lopulta, luojan kiitos! Koira "pääsi" pesulle ja nyt tuolla jo unia katselee seikkailuistaan. 


6 kommenttia:

 1. OMPA KAUNIS KYNTTILÄ,EN OLE AIKAISEMMIN NÄHNYT,VOI SITÄ LEEVIÄ NO TULIPAHAN ULKOILUTTUA.TOIVOTTAVASTI ET TULE KIPEÄKSI.HYVÄÄ LOPPUVIIKKOA:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei ole aiemmin näitä tainnut olla, piti ostaa, kun oli tarjoukessa nämä kelta-oranssin sävyiset ennen joulua. Kiitoksia, kyllä tämä flunssaksi kääntyi, vaan lepäilen nyt tämän pois :)

   Poista
 2. Eilen just oli hilkulla, et olisin ostanut marmorikynttilän... kyl mun sellanen pitää hakea, kaunis :)
  Onneksi löytyi karkulainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kynttilän aukeamista on kiva seurata :) Niinpä, onneksi löytyi, näytti ettei olisi kotiin osannutkaan, kun harhaili ihan toiseen suuntaan.

   Poista
 3. Nämä kynttilät on ihania. Mie sain kerran lahjaksi kolmen sarjan ja tuli niistä kauniit kun aukesivat noin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sellainen sarja on tos nätti, ja jos erikorkuisia kynttilöitä.

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)