maanantai 29. lokakuuta 2012

Rannoilta...


Vielä pari kuvaa reissusta laitan.


Rannassa ei ollut hienoa hiekkaa vaan pikkukiviä - hyvin upottavaa, eli vedestä oli hieman hankalaa nousta kuivalle maalle :)Voi tuota auringon määrää ja lämpöä, olisi siellä pidempäänkin viihtynyt!Tämä kuva taitaa olla loman viimeisiltä päiviltä ja tuulisen rannan puolelta, rantatuolitkin jo osittain kerätty.Näkymä "omalta" parvekkeelta altaalle, jossa myös tuli käytyä pari kertaa uimassa ja loikoilemassa.Patsaita oli kiva "löytää" kujilla kävellessä.Tuliaisten yms. lisäksi ostin jotain ihan itsellenikin, kuten tämän huivin.Sekä pienen norsun.


Ja peilin, jossa myöskin norsun kuva.Se siitä lomasta, nyt saa lämmitellä vain kynttilän valossa :) 

Saapa nähdä montako vuotta menee seuraavaa reissua odotellessa. Olisiko se taas kolme vuotta kuten oli kulunut edellisestä (Kanrian) lomamatkasta...

Vielä yksi juttu matkustamisesta; Mehän lennettiin Oulu-Hki välit Norwegianilla (Yövyttiinkin mennessä hotellilla, josta oli kätevästi ilmaiset lentokenttäbussit.) - Menolennon lähtöselvityksen sain tehtyä kotona netissä ja matkalaukun sai vietyä Oulussa palvelutiskille. Helsingistä päin lähtöselvitys pitikin tehdä automaatilla! No sekin sujui ihan ok (Onneksi ei ollut kova kiire...) mutta oli mennyt niin itsepalveluksi, että ruumaan menevä matkalaukku piti itse selvittää matkaan! Eli automaatti sylkäsii tarrat laukkuun, ne piti kiinnittää ja laukku viedä itse hihnalle ja jopa skannata itse laittella se koodi laukun tarrasta.... en ollut yhtään varma mihin se laukku lähti menemään, mutta niin vain putkahti hihnalle "kotona" Oulussa muiden laukkujen mukana :)


10 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia,kauniita tuliaisia toit:))

  VastaaPoista
 2. Onneksi laukku tuli oikeaan osoitteeseen, varmaan pikkuisen jännitti.
  Auringon lämpö välittyy rantakuvistasi ihanasti. Kivat tuliaiset ostit itsellesi, pikkupeili on oikein söpö.
  Niin, nyt on sitten vain kynttilän valossa muisteltava matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan, aika epävarmalta tuntui... Peilillä oli tarvettakin ja tuo löytyi kuin tilauksesta :)

   Poista
 3. Kyllä se aurinko tekee terää. Kauniin huivin löysit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, nyt saa ensikesään odotella että taas säteet lämmittävät :)

   Poista
 4. Ollapa meilläkin sellainen aurinko paistamassa! Kyllä on sitten lentomatkustaminen käynyt automaattiseksi, olen tuosta lukenut jostakin. Ei kyllä innosta lähtemään lentokoneella reissuun. Varmaan katoaisi laukut sen siliän tien!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rodoksella sentään ei vielä automaatteja ollut, vaan ihmisiä palvelemassa. Saa täälläkin varmaan apua, jos joku ongelma sen automaatin kanssa tulee, ei sentään vielä aivan miehittämättömiä lentoasemat ole :)

   Poista
 5. Mun laukut varmaan lähtis minne sattuu... tai todennäköisemmin jäis kyseiselle kentälle! Olen tottunut, että perheen miehet hoitaa asiat (mä otan rennosti taustalla) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla olikin tällä kertaa monta asiaa huolehdittavana, kun ainut aikuinen olin reissussa :)

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)