sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tavallinen syysviikonloppuTänään oli ihanan aurinkoinen päivä, iltapäivä menikin pihahommissa :) Nurmikko tuli taas kertaalleen leikattua, kesäkukkia karsittua pois ja muutenkin kuihtuneita leikattua. Lapiohommiakin tein, muokkasin yhden uuden "penkin", jos ne tilaamani (ainakin muistelen tilanneeni...) pensasmustikat tulisivat vielä ennen pakkasia, että ehtisivät juurtuakin.Paljon syötävää on tiedossa tilhille, nehän taitavat tykätä pihlajanmarjoista.Minä sen sijaan tykkään jauhemaksapihveistä, joita tein eilen pitkästä aikaa, ihan pyynnöstä. Ja mitäs me perunansyöjät syödään kera pihvin, jossa on puolet perunaa... no tietysti perunaa :) plus vähän kasviksia ja salaattia. Tänään teinkin kaksi kotipitsaa.Tästäpä sitten kohti uuttaa viikkoa... 

9 kommenttia:

 1. Tarkenit tehdä ulkohommia? Meillä on ollut kylmä tuuli koko päivän ja illalla kun viileni niin, tuuli muuttui vielä kylmemäksi.

  VastaaPoista
 2. Nyt niitä syyshommia piisaa,täälläkin kaunis syksyinen päivä,tulipa mieleen pitäisi tehdä maksapihvejä pitkästä aikaa.Oikein hyvää alkavaa viikkoa:))

  VastaaPoista
 3. Kiva päivä teillä ollut ja niin kaunis ruoka-annos!Kaikki kohdallaan.
  Oikein hyvää syysviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Otit oikein lentävän lähdön alkavaan viikkoon;))
  Kauniisti vielä orvokkisi kukkii, nyt alkaakin olla aika laittaa piha syyskuntoon.


  Toivotaan, että saadaan nauttia vielä niistä luvatuista lämpimistä päivistä.

  VastaaPoista
 5. Kaunista kun aurinko paistelee..täälläkin tänään on ollut kaunis ilma.
  Kauniit syys kuvat...ja ihan nälkä tuli kun katselen sinun herkullista ruokaasi. nam!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kommenteistanne. Hyvin tarkeni pihahommia tehdä auringonpaisteessa sunnuntaina, vaikka vähän tuulikin. Tänään on ollut pilvinen päivä, mutta lämpimämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli paha;-) Alkoi tehdä tehdä mieli jauhemaksapihvejä! Peruna on ihan hyvää ja siitä saa vaikka mitä herkullista valmistettua.

   Kaunista viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 7. Vesi oikein herahti kielen päälle kun katsoin jauhemaksapihviannostasi. Herkullista.
  Syksy hiipii vaan lähemmäksi, illat jo pimenevät ja ilma on koleaa. Mutta uutta kevättähän sitten hankien jälkeen taas odotellaan...

  VastaaPoista
 8. Leena Lumi ja anja, kiitoksia kommenteistanne :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)