keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Syksyn väriäTaivaalla auringonlaskun aikaanPuissa...


... ja pullissa.

Näitä siis tein jo sunnuntaina, mutta pistän nyt kuvan tännekin. Tämänkertainen taikina sen verran eroaa normaalista pullataikinasta, että laitoin siihen melkein purkillisen kermaviiliä. Vähensin aavistuksen verran rasvaa ja maitoa ohjeen määristä. Johtunee ehkä siitä kermaviilistä että näistä tuli suussasulavia... piti kiireesti pakastaa osa, kun kaikki toisetkin näistä tykkäsivät ja pullat hupenivat uhkaavasti :)

Samoin tuntuu aika hupenevan jonnekin, koko ajan on kiire johonkin päin tai sitten vain niin paljon tekemistä ettei meinaa ehtiä. Eilen ehdin kuitenkin käväisemään passikuvassa ja huomisaamuna aion mennä jonottamaan passihakemuksen tekoa ennen töihin menoa. Pitää varmaan ottaa eväät sinne mukaan (no ei oikeasti :), ainakin on varoiteltu että siellä on nykyään niin pitkät jonot, eikä aikaa saanut varattua etukäteen kun kaikki ajat olivat jo menneet.

Äsken vernissasin tauluja pihalla, koskapa se vernissa on niin voimakkaan hajuista, että sisällä ei sitä oikein mielellään tee. Kun vain muistaisi vielä ne taulut tuoda ennen yötä sisälle kuitenkin.

Nyt kahvinkeitin porisee siihen malliin että valmista on, joten lähden kahville, moikka!

13 kommenttia:

 1. Oi kun ihanan kauniita syyskuvia ja nuo pullatkin näyttää herkulliselta :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis auringonlasku,täällä ei tuommoista ole moneen päivään näkynyt,herkullisen näköisiä pullia maistuis varmaan mullekki:))

  VastaaPoista
 3. Kaunis auringonlasku ja herrrkullisia pullia :D

  VastaaPoista
 4. Kauniita kullankeltaisia kuvia. Nuo omenapullat näyttävätkin niin "mureahkoilta".

  Onkos talvilomamatka suunnitelmissa, vai muutenko vain passi menee vanhaksi? Ensi vuonna on meillä molemmilla passin uusiminen edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, pieni pyrähdys vähän lämpimämpään on tiedossa :)

   Poista
 5. Kauniit kuvat, kaikki. namipullia, ei ihme jos katoavatkin.
  Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Hieno auringonlasku! Ja pullat näyttävät tosiaan suussa sulavilta!

  VastaaPoista
 7. Ronja, ritva, Marru, Sirpa, mummeli, Riitta Sinikka ja Sirkka, kiitoksia kivoista kommenteistanne! Tänään on ollutkin sateinen päivä, joten ei taida olla auringonlaskukaan samanveroinen kuin kuvassa.

  VastaaPoista
 8. Syksy on kauniiden värien aikaa, tosin en pidä noista pudonneista lehdistä kun jonkun olisi haravoitava ne tuosta kivetykseltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harava saisi heilua meidänkin pihalla, kukahan... se on yksi homma jonka joku toinen saisi hoitaa :)

   Poista
 9. Kovasti kiinnostaisi nähdä kuvia tauluista joita vernissasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että ovatkin täällä ainakin osittain vilahdelleet keskeneräisinä... Nyt ovat valmiita ja välivernissaa niihin laitoin näyttelyä varten. Kuvia tulee varmaan ensviikolla näyttelystä, jos saan otettua.

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)