torstai 13. syyskuuta 2012

Lemon freshYllättävää että H&M:llä myytiin keittiöpyyhkeitä. Olivat niin nättejä ja edullisia että yhden parin ostinkin.Pensasmustikka paketti saapui :) Valtavan suuret lehdet toisessa lajikkeessa. Näitä pitää ilmeisesti olla kahdenlaisia istutettuna että menestyvät.

Pienempilehtinen muistuttaa sentään metsämustikkaa, mutta on tässäkin lehdillä kokoa. Katsotaan nyt ehtivätkö juurtua ja menestyvätkö muuten. Olisihan se kiva kerätä omasta pihasta suuria mustikoita.Keväällä istuttamani hanhikki on ainakin juurtunut, kasvanut ja kukkii.

Olen tällä viikolla käynyt optikolla parikin kertaa. Maanantaina tutkittiin näköä ja kyllä se ihan samanlainen oli kuin ennen lasien tilaamista. Eilen piti käydä sankoja muotoiluttamassa, kun painoivat niin että pää oli aivan kipeä aamusta alkaen. Ei näihin vielä ole tottunut, sumeaa on sivuille ja kauemmaksi katsoessa, samoin näyttöpäätetyöskentelyssä, kun välillä pitää katsoa papereita pöydällä. Tuntuu että lähilukualue nousee näkemisen esteeksi.

Jos ei ensi viikko tuo apua tähän näkemiseen, niin ei kait auta muu kuin jälleen mennä sinne optikolle tutkailemaan mitä olisi tehtävissä. Tänään ei vielä ole ollut kuitenkaan pääkipua :)


6 kommenttia:

 1. Toivotaan että pensasmustikat menestyvät,jopa on kinkkinen juttu noitten lasiesi kanssa,hyvää loppuviikoa Anja:))

  VastaaPoista
 2. Tosi pirtsakoita nuo keittiöpyyhkeet. Pitääkin käydä katsomassa josko täälläkin H&M:llä olisi noita myynnissä.
  Komealta mustikat näyttävät, ainakin nyt.

  Eikös sulla aiemminkin ollut kakstehot? Kyllähän ne aluksi ovat oudot, mutta...tuollainen sumeus. Toivotaan, että asia selkiytyy.

  VastaaPoista
 3. Tänä vuonna ostettiin ensimmäistä kertaa pensasmustikoita ja olivat kyllä hyviä, joten pitäisi varmaan laittaa harkintaan pensaiden osto :)

  VastaaPoista
 4. Minunkin täytyy kyllä kokeilla tuota pensas mustikkaa,naapurissa on ja paljon tuli satoa tänä kesänä.
  Ihanan raikkaat pyyhkeet!
  Leppoisaa la päivää!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia ritva, Sirpa, Marru ja PÄIVI teille kommenteistanne :)

  Nuo pyyhkeet olivat kassan lähellä sellaisessa korissa pienenä narulla sidottuna "pakettina".

  Aiemmat lasit minulla oli vain yksitehot, korjasivat vain hajataittoa. Näillä on kaupassakin tosi hankalaa, en ehkä tuntisi tuttua ihmistä vähän kauempana, ja ei oikein näe mitä on missäkin... puhumattakaan hämärässä katsomisesta, aika onnetonta sekin. Seurataan tilannetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä selvennys että yllä mainitut hankaluudet siis näillä uusilla laseilla.

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)