sunnuntai 5. elokuuta 2012

Pienet ostoksetPoikkesin eilen putiikkiin, josta ostin...... 3 x 4 = 12 nappia. Nappikaupassa oli niin suuret valikoimat, että olipa hankala valita. Tällaisiin metallisävyisiin ja koristeellisiin päädyin. Napeille on aina käyttöä, ellei varsinaiseen tarkoitukseensa niin sitten vaikka koristeena.Kaupungista ostettin pohjalle uudet kengät ja puseroita koulun alkua varten.Käväistiin myös torilla, jossa oli eilen Oululaisten bloggareiden kirppistapahtuma. Myyjinä oli käsittääkseni lähinnä nuoria muotibloggareita ja mukavasti näytti kauppa käyvän vähän pilvisestä säästä huolimatta.Paljon tuoretta kesän satoa tarjolla.

Tänään on ollutkin lämmin ja aurinkoinen aamu, puuhailin jo pihallakin tovin aikaa. Iltapäivällä olisi toiveissa jatkaa keskeneräisiä maalauksia.


5 kommenttia:

 1. Nyt herkutellaan tuoreilla! Kauniita nappeja!

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt on tarjolla kaikia hyvää tuoretta,niin kohtahan ne koulut taas alkaa:))

  VastaaPoista
 3. Kauniit napit löysit. Hauskat tähdet katukuvassa.
  Koulujen alkaminen on selvä merkki, että kesä alkaa olla lopuillaan:(

  VastaaPoista
 4. kauniit napi-vaikka koruksi.Kyllä syksyn jo haistaa ja tuntee.Kynttilä iltoja odotellen ja viimeisistä kesän hetkistä nautiskellen eteenpäin.

  VastaaPoista
 5. Ihania nappeja, kyllähän niitä voi oikeasti joskus johonkin tarvita. Täällä alkaa koulut tällä viikolla, niin se kesä meni :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)