tiistai 14. elokuuta 2012

Lukemista
Kävin kirjastosta hakemassa iltalukemista. Kansikuva on noin romanttinen, mutta takakannen perusteella tämä onkin jännäri... no Elisabeth Adlerin kirjoja luin vastikään kaksikin ja molemmat olivat hyviä luettavia. Vanhempi "Talo Amalfissa" oli ihana kertomus Italian rannikolta, olin sen aiemminkin lukenut, mutta niin monta vuotta sitten ettei haitannut :) Uudempi kirja, jonka nimen jo unohdin, olikin jännäri, joka piti lukea loppuun että saa selville miten siinä käy.Parin viikon päästä luen ja katselen maailmaan vaaleanpunaisten lasien läpi :)

No ei linssit sentään ole vaaleanpunaiset ja kehyksetkin vain vähän. Aika kivasti sattui kun näitä jo netistä katselin ja sitten ne tuntuivatkin parhaimmilta niistä mitä sovittelin. Jää nähtäväksi miten taas tottuu uusiin laseihin, ovat vieläpä nyt sellaiset missä on lukualue keskellä, eli monitehot. Lopuksi vielä hassu hahtuva. En ole huomannut että tuo ruoho/kukka mikä lienee olisi kukkinut, nuput vain roikkuvat alaspäin ja yhtäkkiä siinä on tuollainen hahtuvapallo.

Aurinkoista viikon jatkoa!

14 kommenttia:

 1. Vähän tulee nykyään luettua, ennen luin vaikkas kuinka :) Iltaisin tehdään Miehen kanssa sängyssä ristikoita, Mies kirjoittaa ja minä yritän huudella väliin sanoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanaristikotkin on kivoja, teillä on hyvä työnjako :)

   Poista
 2. Kauniit pokat, sopivat varmasti sinulle. Adlerin kirjoja olen kyllä lukenut...tuo ei näytä kuitenkaan tutulta. Vaikka välillä kyllä erehtyy lainaamaan jo luetun kirjan.

  Mukavaa loppuviikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tämä kirja taitaa ollakin melko uusi, ehkä.

   Poista
 3. Kiitos ja aurinkoista loppu viikkoa.Minä olen sellainen että välillä luen paljonkin ja sitten taas menee aikaa eikä tule mitään luettua.
  Tuo hahtuva on hauska , sitä on maalla pihalla meilläkin.
  Kiitos vierailusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, välillä ei ehdikään lukemaan, mutta iltaisin on kiva muutama sivu käännellä :)

   Poista
 4. Hyviä lasitarjouksia olisi, ja mieli tekis uudet hommata!?Lukulasina sängyssä pidän halpoja lasia, joissa on pelkää plussaa. Ne oikeat kakstehoset ovat sen verran arvokkaamat, että niitä vähän säästelen, etteivät kovasti taipuilisi! Hyvin on "tiimarin"pokat mulla kestänyt lukuhommissa. Olen ripotellut vähän joka paikkaa laseja, että ovat käsien ulottuvilla tarvittaessa....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin kehykset olivat aikamoisessa alessa juuri nyt, onneksi, kun linsseille kuitenkin tulee hintaa. Pitääpä joskus testata minunkin tiimarin laseja, voisi luku- ja varalaseiksi sellaiset ostaa.

   Poista
 5. Kauniit pokat,ennen tuli luettua paljon ,nyt on jäännyt vähemmälle,samoin aurinkoista loppuviikkoa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Välillä tulee vain lehtiä selattua tai sitten ei edes niitä :)

   Poista
 6. Mukavia lukuhetkiä, uusien lasien myötä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, toivottavasti lasit toimivat hyvin kunhan ne saan :)

   Poista
 7. Kauniit lasit! Nautinnollista lukuhetkeä!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)