maanantai 20. elokuuta 2012

Liinat ja marjojaViime viikon kirpparikäynniltä ostin tällaisen pienen puuvillaisen pöytäliinan kahdella eurolla. Yksi pitsiliina on taas valmistunut. Tätä virkatessa mielessä soi joku ikivanha laulu... "Niin kuin tahtomattaan pyörii pyörä rattaan, enkä tiedä minne se vie... En itke toisten tavoin, tie on avoin ja rattaanpyörä pyörii aina vain..." Olisiko tämä sitten sellainen ajan rattaan pyörylä :)
Eilen keräsin kaksi isoa kulhollista punaherukoita pakastimeen. Oksat jäivät vielä notkumaan, joten tämän "ruuansulattelupostauksen" jälkeen lähden jatkamaan hommaa. Ulkona paistaakin taas mukavasti aurinko.

Pidin perjantain ja vielä tämän maanantainkin vapaata, eli pitkän viikonloppuvapaan, mikä oli jo tarpeen muutaman viikon töissäolon jälkeen.

Liimailin ja saumasin yhden mosaiikkitaulun viikonloppuna ja harmikseni tänäaamuna sitä katsoessani huomasin että on kuivuessaan mennyt vähän kuprulle, ja sekös nyt on harmittanut! Laitoin varovasti vähän vastapainoa kun työ on ehkä vielä hieman kostea ja nyt  t o i v o n  että se oikenisi vielä edes vähän...

Tänään maalailin muutaman tunnin ajan taulujakin, mutta tuntuu etteivät ne millään meinaa valmistua. Ja yksi aihe, jonka haluaisin näyttelyyn tehdä on vielä aloittamatta! Pian taitaa iskeä paniikki, kun lokakuun 9. päivä alkaisi näyttely, apua... 


17 kommenttia:

 1. Olisipa hienoa tulla näyttelyysi. Minulla on ollut pitkä maalaus tauko.Viimeksi keväällä enen operointia. Nyt en ole vielä päässyt alkuun. Maaleja tuossa jo hypistelin.
  Tuttu tuo iskelmä ja ihana liina. Valkoinen pöytälina on myös kaunis.
  Minä jo poimin kaikki herukat.
  Kivaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki ja samoin mukavaa viikon jatkoa :)

   Poista
 2. Kylläpä pensaat notkuvatkin marjoista. Meidän tekisi mieli hankkia punaherukkapensas, vaikka piha aika pieni onkin.
  Kaunis on tuokin virkkaamasi liina. Pidetään peukkuja mosaiikki työllesi.

  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä riittää marjoja, vaikka pensaat ovat varmaan aika vanhat... Kiitos :)

   Poista
 3. Nyt jäi mulla pyörimään se.....rattaan pyörä...Unohin sen sanat, joten pakko tarkistaa viellä kuka sen laulo silloin kun mä olin aika nuori....hih...;)

  Jos kahella eculla saa tommosen liinan olisin mäkin sen ostanut!

  Mulla on vähän kaikki harrastukset ja muutkin työt vähän heiteillä! Syksymmällä sitten kait tartun niihin. Tuntu tämä kesä olevan muka kiireistä ja ihmisrikasta aikaa...;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttuva biisi :) Kesällä aikaa hupenee tuolla ulkona enemmän, syyskeleillä taas sisähommia.

   Poista
 4. Kaunis virkattu liinasi,kyllä sait halvalla ihanan valkoisen liinan,minä olen jo mehustanut viinimarjat,karviaisia viellä olisi laitettava,tuttu on tuo iskelmä, onnea mosaiikki työlle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota liinaa ei vaan voinut jättää ostamatta, kiitoksia :)

   Poista
 5. Virkattu liinasi on kaunis ja väri oikein hyvä, poikkeuksellinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ostin kaksikin kerää tuota lankaa, mukava väri mielestäni :)

   Poista
 6. Taidanpa viedä osan marjoista pohjoisen mummille... niin saadaan raikasta janojuomaa ehkä tilalle!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana kirpparilöytö. Jos tuo liina on käsintehty ja varmaan onkin niin sehän on aarre. Minäkin olen kaikki herukat poiminu tai jätin vähän punaisia linnuille. Taas tuli koko talveksi vitamiinipitoista janojuomaa kun mehustin monta päivää. Ihmettelen miten sinun aikasi riittää töiden ja kodinhoidon lomassa vielä noihin ihaniin kädentaitotöihin? Kaunista kuulasta syksyä toivotteleee sisaresi Maire.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo ainakin näytti niin käsintehdyltä :) Meilläkin taitaa linnuille osa jäädä, on niitä niin paljon. Eihän se aika tahdo aina riittääkään ja välillä huomaa että on aivan poikki, eikä työpäivän jälkeen jaksaisi mitään... tosin taitaa ne kodinhoitamiset välillä jäädä liiankin vähälle. Ihanaa syksyä sinullekin!

   Poista
 8. Mummi tekee mielellään vaihtokaupat,mehua, hilloja ja vattuja saa täältä tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa vaihtokauppa. Voisitte kyllä täällä tulla käymään vaikka loput keräämässä :)

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)