sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Sateen jälkeen... paistaa aina aurinko, niin nytkin. Äsken oli oikein kunnon ukkoskuuro, mikä teki pääkivun, mutta muuten virkisti ja puhdisti ilmaa mukavasti. 


Pihalla on ollut vilskettä. Seuraavat kuvat ovat ikkunan läpi zoomattuja, minkä hyvin kuvista huomaa, laitan siitä huolimatta.Eilen poikkesi jänis.

Tänään piipahti fasaaniperhe. Äiti ja neljä poikasta...


Sekä isä fasaani, joka varmisteli selustaa muutaman metrin perässä.

8 kommenttia:

 1. Teidän pihassa liikennettä riittää :) Täälläkin on tänään paistanut aurinko. Minulle sopiva ilma ei ole läkähdyttävän kuuma :)

  VastaaPoista
 2. Hienosti olet saanut luontokuvia tallennettua. Meidän Simoniz Kiivailija ajaa jänikset pihalta haukkumalla ennenkuin ehdin edes ajatella kameraa. Kiva että fasaanin haudonta on onnistunut ja poikaset emonsa perässä isäukon ollessa kuulolla, ettei perhettä mikään uhkaa tai häiritse.

  Ihana kuva juhannusruususta sateen jälkeen. Voi melkein tuoksun tuntea kuvaa katsomalla. Hieno!

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat pihasi vieraista!
  Kaunis tuo ruusu sateen painamana Kunhan ravistaa vetensä pois nostaa kasvonsa kohti paistavaa päivää. Hieno kuva
  Lämmintä alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kyllä vilskettä on riittänyt teidän pihalla,hyvin olet saanut kuvattua,meidän juhannusruusu on jo kukkansa pudottanut:))

  VastaaPoista
 5. OI,ihanalta ruusu näyttää ja vilskettä pihalla,,se on sitä elämää.

  VastaaPoista
 6. Teillähän on ollut kivaa katseltavaa! Ruusu sai
  kauniit pisarat yllensä.

  VastaaPoista
 7. Hienoo!
  Pulut ja lokit on niitä minun lintujani joita ikkunasta saatan nähdä, Joskus tossa puistikossa oravat kipittelee ja koko ajan saa silloin pelätä, jos joku autolla päälle ajaa. Olen sellaistakin nähnyt, kun oikein on sihtailtu vaan osumaa ei ole tullut....onneksi....;)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kaikille mukavista kommenteistanne! Meidän Leevi ei oikein hyvä vahtikoira ole, hyvä jos huomaa näitä edes metrin päästä... eipä minua haittaa :) Itse olen välillä käynyt varovasti hätistelemässä näitä vähän kauemmaksi, kun menevät jopa mansikkamaalle makoilemaan taimien väliin. Pitääkin virittää verkko niin pian kypsymään alkavat marjat säästyvät rastailtakin.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)