maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kesäisiä päiviä


Kylläpä osaakin olla ihana ilma. Jo aamulla oli parikymmentä astetta lämmintä, aurinko paistaa ja tulee lämpimästi... kyllä tätä on kaivattukin!

Mutta hetkeksi eiliseen päivään, kun me sisarukset (kaikki viisi) tavattiin vuosittaisessa kokoontumisessa Pintamolla. Sisarusten lisäksi paikalla oli puolisoita ja lapsia, lapsenlapsia... sekä Pappa. Tällä kertaa parhaimmillaan meitä oli paikalla 19 hlöä. Melkein sama määrä enemmänkin olisi vielä voinut olla, on meitä jo sen verran.

Yhteiskuvaa meistä ei otettu joten sitä ei ole mistä tänne laittaa, viimeinen sisaruskuva minulla taitaa olla kolmen vuoden takaa täällä koneella (ei blogissa). Se olisi kyllä hyvä kuva... :)Ainakin viisi pientä kärpästä tässä ruusunkukassa...... joten arvaatte varmaan että pihalla kävi melkoinen pörinä.

Sekä myös porina tämän jälkeen, kun lohikeitot, kahvit ja leivonnaiset oli nautittu ja väki siirtyi pihamaalle. Toki se virallisempikin osuus eli yhteisten asioiden hoitokokous pidettiin, perinteisesti aitan ylisillä.Keisarinkruunut täydessä kukassa, varjolilja aloittelee.

Minun perhe jatkoi tuolta matkaansa Sallaan ukin ja mummin luo. Minä palailin yksikseni kotiin "vetämään lonkkaa" eli lepäämään ja lomailemaan ihan itsekseni muutaman päivän ajaksi. Illalla tosin jo puuhastelin mosaiikkisaumauksen parissa, aamulla leikkasin nurmikon, imuroin ja pesin pari mattoa, jatkoin mosaiikilla... 

Yhdessä välissä oikaisin itseni tuonne pihalle aurinkotuoliin ja melkein unohduin sinne :)


Tämä on kiva kuvakulma näillä keleillä.Voi tehdä lähempää tuttavuutta vaikka kissankellojen kanssa :)Tuoksuvadelmakin nauttii auringosta.

Nyt tarvii varmaan tehdä itselle jotain ruokaa, katsoin aamulla että tonnikalapurkki löytyy, ehkä siitä jotain gourmeeta valmistan :)

Huomenissa voi olla jo sitä mosaiikkia näytettäväksi, kunhan kuivuu.

14 kommenttia:

 1. Onpa paljon kauniita kukkia! Täällä sataa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kukka-aika :) luontoäiti kastelee... välillä vähän liikaakin

   Poista
 2. Varmaan oli hauskaa yhdessä oloa rakkaitten kanssa,kauniita kukkasia ja aurinkoisena päivänä kiva on pihalla nautiskella,mutta täällä sataa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva on edes kerran vuodessa nähdä näitä lähisukulaisia. Toivottavasti aurinko pian sielläkin näyttäytyy.

   Poista
 3. Uskon, että teillä juttua piisasi. Ihanahan on tavata kaikki sisarukset yhtäaikaa.
  Lomapäiväsi kuulostaa aika työntäyteiseltä ja
  kyllähän tonnikalapurkista upea gurmee ateria syntyy;))
  Sitä mosaiikkityötäsi odotan nähtäväksi.

  Kauniit kuvakulmat!
  Nauti auringosta kukkien kanssa, täällä sataa, sataa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän joukosta puheliaitakin löytyy, jopa useitakin :) Mukava oli nähdä sisaruksia ja muitakin paikalle päässeitä. Juu, gurmeeta tuli ja sitä riitti tällekin päivälle. Toivotaan että sade siirtyy jo eteenpäin.

   Poista
 4. Ihanaisia kesäkukkia ja päiviä. Meillä on tänään tullut vettä aika ronskisti.Ukkonenkin jyrähteli välillä.Kiitos kommentista ja vierailusta. Mukavaa illan jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tämä Suomen kesä niin arvaamaton säiden suhteen. Nyt sateet ei tähän meille ole osuneet näinä päivinä.

   Poista
 5. Varmasti iloinen tapaaminen suvun kesken! Miten ihmeessä teillä on niin lämmintä ja aurinkoista?!? Me on saatu sadetta ja lisää luvassa...mutta eipä valiteta. Kesä on kesä joka tapauksessa. Vaikka parhaillaanin vettä tihuuttaa.

  Ihana olla joskus ihan itsensä kanssa vaan. Tuskinpa sinulla puuhista puutetta kuitenkaan. Minä jäin myös mökille vielä muutamaksi hetkeksi koirulin kanssa tänä aamuna. Etelästä tuulee, toivottavasti saadaan kuivempaa säätä edes hetkiseksi, että kukat jaksavat nostaa vartensa pystyyn.

  Leppoista oleskelua pihanurmella kissankelloja katsellen toivottelen sinulle, kaimaseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko se tämä rannikkoseutu sitten vähäsateisempaa tällä kertaa, ainakin säätiedotuksen mukaan näyttäisi. Vaan luulenpa että vielä se sataa täälläkin...
   Nyt nautin näistä aurinkopäivistä, äsken paistattelin pihalla, mitään en oikein enää tänään jaksa tehdäkään, eikä edes tarvi :)

   Poista
 6. Hauska ja iloinen tapaaminen suvun kesken, varmaan siinä juttua riitti. Mutta myös ihanaa olla itsekseen muutama päivä ja tehdä mitä mieleen tulee. siinä saa aikaa rauhoittua. Mosaiikkityötä odotellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkka, nämä itsekseenolopäivät minulla niin harvinaisia että alkuun on vähän hukassa, kun ei välttämättä tarvitse tehdä mitään... mutta todella tarpeen on välillä saada rauhoittua.

   Poista
 7. Täällä Sallassakin on ihan hirvee helle! Ollaan savustettu lohta, erittäin gourmeeta riisin ja salaatin kanssa. Ja Janne kapusi katolle nakuttelemaan nauloja kiinni, ei tippunu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että teitäkin sää suosii, tuossa välillä on kuulemma myös sadealue pyörinyt. Lohi on varmasti gourmeeta, minulla vähän vaatimattomammat eväät täällä :) Huh, hyvä ettei Janne tippunut ja naulat tuli nakuteltua. Terveisiä!!

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)