torstai 12. heinäkuuta 2012

KuopiostaKotona jälleen. Hyvin nopeasti meni 6 vrk reissun päällä. Kotiin tuomisina mm. tämä pupu, jonka ostimme Kuopion torilta, samoin pienen samettiruusun koriin. Mihin loppuu kivi ja mistä alkaa koivu?? Tällainen luonnon nähtävyys oli Kuopiossa Rauhalahden matkailualukeskuksessa, missä majoituimme viimeiset kaksi yönseutua vaunuinemme.Vettä sataa ropsahteli useaan otteeseen, mutta sentään aina välillä oli näinkin kaunista, niin pystyi käymään kävelyillä. Kauniit maisemat ja muutenkin oikein hyvä paikka majoittua.Tällaisia ihmeellisyyksiäkin löytyi, ovat aidan toisella puolella...Todella suuria teoksia näytti olevan useita muitakin, epäselväksi jäi meille mihin liittyvät.Torin vierellä pankin seinässä "satoi pennejä taivaasta" :)Torilla istuskeltiinkin pitkän kaavan mukaan. Lörtsyt maistuivat hyviltä. Kuvassa pieni poika, joka lauloi laulun "Lentävä kalakukko". Hyvin lauloi, oltiin vain sen verran kaukana, että huomasin torihälinässä laulun vasta puolivälissä, sain kuitenkin kuvan zoomilla napattua.Ihania kukkasia. Näiden myyjältä se pupu ostettiin :)Värikästä porukkaa samaisella torilla, pellet ahkerina puuhissaan.


9 kommenttia:

 1. Hieno kuvakavalkadi! Ja miten suloinen pupu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein kamera unohtuu autoon, onneksi joskus mukanakin :)

   Poista
 2. Voi miten suloinen pupu ja kaunis kukkakori,torilla on aina vilskettä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kiva istuskella vilinää katsomassa

   Poista
 3. Tuo pupu on hieno muisto matkasta!Upean näköinen. Ihmeesti vielä kukkia torilla myynnissä. kohtahan tässä joutuukin kukat uusimaan kun tuntuu että tuo jatkuva sade hävittää entiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihmettelin että noin paljon vielä kukkia. Meilläpäin puutarhat ainakin näinä päivinä jo taitaa olla tyhjillään.

   Poista
 4. Söpö pupu. Joku tuollainen "risueläin" on ollut itselläkin haaveissa hommata pihalle. Kivat matkakuvat laitoit meille reissustanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä oli ainakin nalleja, ehkä joitain muitakin, pääosa oli ruskeita, kivoja :)

   Poista
 5. Värikästä on Kuopion torilla ollut! Mukava matkustella vaunulla omaan tahtiin, vaikka sateistakin olisi. On sentään ollut plussa-asteita:) Tällaisia kesiä aina välillä. Toivotaan, että se vielä auringoksikin muuttuu!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)