sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tuoksuja... tuomen kukkasten,... koivunlehtien ja monen muunkin kasvin. Niin ja ruohon, jonka ihan itse eilen leikkasin.Suorastaan huumaannuin eilen tästä tuomenkukkien tuoksusta! Poimin muutaman oksan tarkoituksena tuoda tuoksua sisällekin, mutta onneksi huomasin että ainakin yhdessä oksassa oli tiiviisti jotain pikkuötököitä, olivatkohan jotain kirvoja, joten jätin ne pihalle.Haapapuun kukinnot ryöppyävät runsaina alaspäin, melko erikoisen näköistä kun katsoo ylös, näyttää vähän vesiputoukselta.Viime kesän heinä kurkkii koivunhaarasta.Pihlaja ei vielä kuki, mutta nuput pian pullistelevat. On muuten vaarallista puun alla kuvata ylöspäin. Äsken tuolta viereen roiskahti "jotain" - lintu, veikkaan että rastas lähetti terveisensä. Rastaita on tosi paljon ja ne ovat suuria ja melko häikäilemättömiä, odottavat että mansikat ja muut marjat kypsyvät...Eilen piti käväisyttää nuorisoa kirpparilla, löysin jopa itsekin jotain, tämän vaaleanpunaisen pienen kylpyhuonematon. Löysin myös suloisen pienen kukkakuvioisen emalikattilan, mutta sen kannesta puuttui nuppi, oli pelkkä reikä, joten en sitä ostanut.Ilta kuluikin tämän parissa, eli tein perustamis- ja markkinointiaikataulua. Yhdeksältä illalla kun tämä oli valmis, tuntui että mihin hurahti pari tuntia... Laitoin suunnitelmaan oikein värejä mukaan, että näyttäisi hyvältä. Piti kuitenkin sutata tekstit, ettette vain näe mitä olen perustamassa, tosin vielä erittäin kuvitteellisesti vain.

Veikkaan että tämäkin ilta kuluu samoja asioita papereille pyörittäessä. On tämä kieltämättä haastavaa, mutta myös niin kovin mielenkiintoista ja innostavaa. Kun vielä jostain tupsahtaisi rahoitus käytännön toimiin, niin minua ei mikään pidättelisi :) Hyviä ideoita otan mielellän vastaan. Juu, lotto on vetämässä ja kyllä, starttiraha ja naisyrittäjälaina on otettu huomioon, se vain pitää maksaa takaisinkin tuo jälkimäinen, vaikka suunnitelmat menisivätkin jostain syystä pieleen.

Nyt lähden kuitenkin taas pihalle, aurinko paistaa!

10 kommenttia:

 1. Kyllä nyt on tuoksuja ilmassa,täällä on tuomenkukat jo kukkineet,hyvää pyhäpäivää:))

  VastaaPoista
 2. Kesän vehreyttä kuvissasi. Onhan tuomessa runsaasti kukkia, varmasti tuoksu huumaa. Meillä tuomenkukinta on jo ohi ja pihlajissa valtavat kukkatertut.
  Tsemppiä tulevaisuustoiveillesi. Ehkä joskus kerrot, mitä on tulossa!
  Oikein aurinkoista kesäkuun viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :).
  Tämä aika kesästä on niin ihanaa kasvun aikaa...niin ja tuoksujen.
  Kylvin vastalla eilen, nuuh!

  VastaaPoista
 4. Onneksi tuomen kukinta on ohi, kierrän ne kaukaa, Saan niin kamalan päänsäryn niiden "hajusta". kauniita ovat kun kaukaa katselee. Sireenit meillä vasta isoilla nupuilla, vähän ovat mielestäni myöhässä.
  Meillä sellainen harmaa, hiljaista sadetta kokoajan, No huomena taas paistaa. eipä tarvi kastella kukkia.

  VastaaPoista
 5. Tunnen tuoksun tänne..!!Niin kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 6. Tuomi on kaunis katsella, mutta en voi terassillekaan niitä ottaa.
  Kaunista vihreyttä on kuvissasi.
  Toivottavasti saat rahoituksen järjestymään ja pääset toteuttamaan
  haavettasi.
  Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kesä tuoksuu -tuomelle-koivulle-ruoholle ja niin kesälle.
  Sateen jälkeen on hieno raikas tuoksu. niin myös kaunista.

  VastaaPoista
 8. Ulkona tuoksuu tosiaan huumaavalta. Mökikllä oli "kielomeri" kukassa. Täällä on pihlaja ollut jo jonkin aikaa kukassa ja kukkia on paljon :) Minulta ei taida ideaa irrota,startilla olen aikoinaan yrittäjäksi alkanut ja tavallisella pankkilainalla :D Nykyään yritän tehdä työni vieraan palveluksessa :D :D Tsemppiä matkaan :)

  VastaaPoista
 9. Oi kun ihanat tuoksut tuli ihan tänne.
  Niin kaunista täällä on kuvattu.
  Hyvää kesää sinne.

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia kaikille kommenteista, niitä on aina yhtä mukava lukea :)

  Voi olla että haaveeksi jää, mutta katsotaan miten käy, tulee jos on tullakseen... Yrittämistähän tämä kaikki on tavalla tai toisella :D

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)