keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Sateista on ollut


... ja kovin kylmääkin viime päivinä. Tänään oli pitkästä aikaa vähän kuivempaa ja aurinkokin paistoi kun tulin kotiin, niin kävin vähän happea haukkaamassa. Se olikin tarpeen tuollaisen työpäivän jälkeen, huh... mainittakoon että postitin 303 kpl kirjeitä (eilen samoja kirjeitä oli 176 kpl). Ensin piti poimia vastaanottajien tiedot yli 1000:n tahon tiedoista tietyin kriteerein, sortata ja tulostaa tiedot osoitetarroille. Kaksi kopiokonetta "lauloi" kahdessa eri kerroksessa aineistoja ja minä pingoin tallustin portaita edestakaisin papereita hakemassa, nidoin, kuoritin ja leimasin.... ja tämä oli vain yksi päivän hommista. Toki ed.kuukauden laskut piti tänään saada liikkeelle, muutamia lentoja varata, samoin tehdä erinäisiä tilauksia, postitella muut lähetykset... ja koko ajan ohessa vastailla puhelimeen ja hoitaa ne asiat. Tällaista lienee koko kesäkuu, koska maailmahan pitää saada aina valmiiksi ennen kesälomia!

Samaan hengenvetoon vielä vähän Leevinkin puolesta, sillä kun ollut pihalle asiaa kolmena viimeisenä aamuyönä klo 4-5 aikoihin. Arvaatte varmaan että minähän sen kanssa olen tuolla pellon reunassa käen kukuntaa kuunnellut kukonlaulun aikaan. Jospa ensiyönä saataisiin jo molemmat nukkua kunnolla.Kukkaset ovat säilyneet ihmeen hyvinä sateisista keleistä huolimatta, onneksi. Daaliakin näyttää oikein freesiltä kun poistin kuihtuneet kukat.

Kukista tulikin mieleen viime lauantai ja siskontytön yo-juhlat! Ikähaitari oli meidän Papasta suvun nuorimpaan, poikavauvaan iältään 5 viikkoa :) Oli mukavat juhlat ja kaikkea ihanaa oli tarjolla, monenlaisia kakkuja...


Nurmikolta pelastettu pikkuorvokki


Se on voikukka-aika nyt, voi ihanuus ja kamaluus...Aikamoinen pörinä käy marjapensaissa, parempi pysytellä vähän kauempana.

Siinäpä tämänkertaiset kuulumiset, ehkä viikonloppuna lisää, jos vain ehdin... olisi on nimittäin ihan pakko saada se oma näyttötutkintoaineisto kasaan maanantaina lähetettäväksi. Melko hyvällä mallilla se jo onkin, eilen työpäivän jälkeen oli tapaaminen koululla laskentatoimen opettajan kanssa ja vähän häntä konsultoin vielä muutamassa asiassa.

Mukavaa loppuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Täällä on tänää ollut poutaa vaikka välillä on näyttänyt ihan sateiselta! Onpa sulla kauniita kukkia!

  VastaaPoista
 2. Hu..kiirettä.Meillä on paistanut ja satanut.Viileää on ollut.
  Kukkasi ovat kauniita.

  VastaaPoista
 3. Moi Anja, sinullapas onkin ollut kiireinen työpäivä tänään. Vähänkö on meillä samanlaiset hommat töissä, minullakin tahtoo joskus kiireen vuoksi ihan sukat pyöriä jalassa. Kyllä, kivat oli juhlat ja laaja ikähaitari juhlijoissa. Minä ootan vain nimeä....nimittäin sille pienimmälle juhlijalle, mummun pienelle poikamussukalle. Mukavaa loppuviikkoa ja relataan sitten viikonloppuna. t. tarja

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinulla on kiirettä pitänyt,täällä on ollut kaunis aurinkoinen päivä,kyllä on varmaan ollut ihanan tuoksuinen aamulenkki Leevin kanssa,hyvää loppuviikoa:))

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, että sää lämpenee kesäiseksi. Kiireistä on työelämässä, eläkeläinen ei enää oikein muista, millaista se oli. Tosin nyt päivät ovat liki samanlaisia viikko viikolta. Voimahalit, kohtahan on jo kesälomien aika.

  VastaaPoista
 6. Kylläpä sinulla on ollut vipinää! hiki tulee kun ajatteleekin., Eipä enään jaksaisi tuollaista vauhtia pitää. Aika aikaansa kutakin, sanotaan ja kai se niin on sitten.
  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Huh...kiirettä pitää.
  Toivotaan nyt kesän vihdoin viimein
  pääsevän vauhtiin. Lämpöä kaivattaisiin.

  Mukavaa viikonloppua sinullekin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Riitta Sinikka

  Raija/A kiitos, melko viileää on vieläkin, vaikka aurinko jo paístaa.

  Moikka tarja, juu sukat pyörii ja kengätkin on välissä hukassa :)

  Kiitti Ritva, nyt on luonto ihania tuoksuja tulvillaan.

  Kiitos anja, kyllä tässä voimia vielä tarvitaankin seuraavat kolme viikkoa. Hyvä tietää että nämä kiirukset saa pois mielestä jossain vaiheessa :)

  mummeli, viime viikon päivinä hiki tuli ihan oikeastikin, huh. Eipä sitä iltaisin enää sitten paljoa jaksa mitään tehdä. Kiitos samoin!

  Kiitos sirpa, niinpä, nyt paistaa aurinko, vielä vähän lämpöä niin on ihana kesä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)