torstai 10. toukokuuta 2012

Tunnustus ja haaste


Sain tällaisen tunnustuksen Sirpalta Kuvien tarinaa -blogista, paljon kiitoksia!


Nyt seuraa haasteosuus, eli minun pitää kertoa 7 satunnaista faktaa itsestäni. Luulenpa että olen lähes kaiken jo täällä kertonutkin, mutta yritetään, katsotaan mitä taas paljastuu:

1. Vuodenajoista pidän eniten kesästä, kun on lämmintä ja kasvit kukoistavat :)

2. Väsyttää... tämä on fakta tällä hetkellä, ja aika usein muulloinkin... ehkä liian paljon asioita huolehdittavana... jospa tämä tästä.

3. Olen huolestunut ja pahoilla mielin kaikista pahoista uutisista, mitä nykyään tulee uutisista joka puolella. Meille muuten lopetettiin jokin aika sitten sanomalehden tilaus, minun osaltani osittain tämän takia... Olihan lehti toki kallis, eikä sitä arkiaamuisin paljoa enää ehtinyt lukemaan.

4. Olen huolestunut ihmisten lisääntyvästä itsekkyydestä... Yhä useammin se tulee eri tilanteissa esiin. Esim. autoillessa tiellä nämä "minäminät" jotka suharoivat puskurista puskuriin, taitavat olla melko itsekkäitä.

5. Olen huolissani lapsista, noin niinkuin yleensä ottaen. Miten heidän käy... osaavatko ja pärjäävätkö? Ilahdun aina kun huomaan miten lapset ovat rehellisiä ja luottavaisia ja fiksuja :) Voi kun tämä maailma olisi heidän luottamuksen arvoinen jatkossakin!

Hetkinen - Tämähän taitaa mennä aivan miinukselle - Koitappa nyt Anja keksiä jotain parempia faktoja, kyllä niitäkin täytyy olla!

6. Ilahdun pienistä asioista :) Esim. ihmeellisen oranssi pilvenreuna, taskusta (omasta!) löytyvä kolikko,  kaunis kivi, täydellinen käpy, neliapila, leppäkerttu...

7. Tykkään musiikista, mutta onnistun kuuntelemaan sitä harvoin, yleensä autossa. Vaikka muutoin olen todella huonomuistinen (siinä yksi lisäfakta!) laulujen sanat jäävät melko hyvin mieleen. Löysin eräänä iltana kännykästäni radion, ja se jopa kuului hyvin kun laittoi kuulokkeet antenniksi :)


Nyt tämä pitäisi luovuttaa ja haastaa eteenpäin. En tiedä kenellä tämä jo on...

Ruostetta ja rakkautta
Periferialife
Äite puuhailee
Sirkan blogi
Niittykallio

... tämä olisi teille, jos vain haluatte :)


9 kommenttia:

 1. Minullekin on tullut sama ongelma sanomalehden kanssa. Huonot ja huolestuttavat uutiset ovat aina isolla frontilla etusivulla ja hyvät asiat mainitaan lyhyesti jossain sisäsivulla. Onnea sinulle tunnustuksesta! Mielenkiintoinen blogi!

  VastaaPoista
 2. Paljon kiitoksia Anja tunnustuksesta, otan sen viikonlopun jälkeen :)
  Onnea omasta tunnustuksestasi !

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta - aina lailla samanlaisia ajatuksia päässä liikkuu ja yhteisiä huolenaiheita:hyvä vaan etsiä niitä huolia kohti aina hyviäkin assioita:) Minullakin on nyt kuopus 17 vee tyttökaverinsa ja onneksi sentään tyttökaverin kummipariskunnan kanssa Miamissa - arvaat varmaan, että hurja liikenne ja kaikki käsiaseet siellä äiden mielen pohjalla kaihertavat...

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Anja haasteesta, jonka näen sinun blogilleni antaneen! Samansuuntaisia ajatuksia sinun vastauksissasi kuin oletan olevan itselläni.

  VastaaPoista
 5. Onnea haasteesta,mukavia vastauksia:))

  VastaaPoista
 6. Hyviä tunnustuksia. Samoja huolestuneita mietteitä täälläkin monesti päässä liikkuu. Onneksi on kevät ja luonto herää, ilahduttaa monin tavoin kauneudellaan ja piristää mieltä. Olen kevät-ihminen :)

  VastaaPoista
 7. Me olemme sinun kanssa sellaisia "leijonaäitejä", jos löydät tästä määritelmän jostai niin lueppa. Minä sain sellaisen joskus kuntoutusreissultani joltai psykologilta kun kuntoutukseen kuului tällaisen henkisen puolenkin jutskoja. Järjellä ymmärrän, että ei kannata asioita etukäteen huolehtia mutta tunnetasolla on vaikea olla huolehtimatta. Meidän pitäisi oppia sitä hetkessä elämistä ja nauttia ja vain elää ainoa elämämme mahdollisimman itsekkäästi vaikka se julmalta tuntuukin niin kuitenkin... tsempataan anja t. tarja

  VastaaPoista
 8. Kiitos Saraheinä ja kiva kun tulit lukijaksi :)

  Kiitoksia Tuula, hyvin ehtii myöhemminkin :)

  Hei Inkivääri, arvaan kyllä että huolehtimista nyt on :) Onneksi aikuisiakin on reissussa mukana.

  Hei Sirkka, pitääpä poiketa kurkkaamassa otitko haasteen :)

  Kiitoksia ritva, nämä nyt tulivat mieleen.

  Kiitos Markka, niinpä, kesä ja lämpö lämmittävät ihmisetkin :)

  Tarja, pitääpä etsiä tuo määritelmä, jospa sekin löytyy googlettamalla. Joo, ei se järki aina pysty mielen liikkeitä määräilemään... samoin!

  VastaaPoista
 9. Paljon kiitoksia tunnustuksesta. Yritän huomenissa miettiä sitä. Mukavaa iltaa sinulle.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)