lauantai 5. toukokuuta 2012

PalkintojaTyöpakallamme järjestettiin uusien (5 kpl) neuvottelutilojen nimikilpailu "voittaneet ehdotukset palkitaan". Tulin osallistuneeksi - ja tulinpas myös voittaneeksi! Neukkarit ovat nyt nimeltään Tuuli, Kivi, Rauta, Terva ja Meri. Laitoin niin hyvät perustelut että raati nappasi syötin :) En nyt jaksa listata perusteluja tähän, mutta mm. Ouluun ja "meillä" tehtävään työhön ehdotusten oli hyvä liittyä.

Sitten annettiinkin vaikeampi tehtävä; valita mieluinen palkinto (max 50 eur) tietystä liikkeestä hankittavaksi. Mitä paketeista paljastuu...


Pentikin puutarjotin ja Pöllö tuikkulyhty.Pöllö on jo testattu käytössäkin :)Tänään meillä syötiin tällaista "pikaruokaa". Punasipuli salaatissa on minun mieleen ja ananakset antavat mukavasti makeutta. Tuli huomatuksi, että kun esim. juuston leikkaa suupaloiksi, maistuu hänellekin joka ei yleensä juustosta kovin tykkää.Runotalo -blogissa sain tämän kuvan henkilökohtaiseksi voimakortiksi :)

Kuvaan liittyy tällainen tulkinta:
"Pienen ja isommankin ihmisen iloiset ja onnelliset hetket voivat syntyä pienistä asioista. Ala kiinnittää huomiota pieniin arkisiin mukaviin asioihin ja huomaat hymyileväsi yhä useammin." 

Täytyy myöntää että tuo on niin totta. Olenkin löytänyt jo monta kertaa itseni tutkailemassa jotain, vaikka pientä juttua luonnossa, joka saa hyvälle mielelle, vaikka vain vähäksi aikaa :)  esim. lintuja, kukkia, vettä, kasvia, kiviä...

Kuva on täynnä aurinkoa, lämpöä ja rentoa Iloa :) Ovi on auki - minne? Sisällä on varjoisaa ja näyttää että täyttäkin - mutta siellä on tilaa, valo paistaa läpi ikkunoiden kuvioista. Rooms - huoneita - tiloja... Täällä appelsiinipuun alla on hyvä istua, katsella, kuunnella ja nauttia tästä hetkestä :)


9 kommenttia:

 1. Valitsit kivat palkinnot. Tuo pöllö valaisee kauniisti!
  Kurjan päivän sekaan toivon teille sinne mukavaa viikonloppua, ennenkaikkea vähän lämpöä.

  VastaaPoista
 2. Mukavat palkinnot,kyllä tuo ruokaannos näyttää ihan hyvältä,aurinkoista viikonloppua Anja:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut!! Pöllö ja tarjotin ovat molemmat kauniita ja käytännöllisiä.

  Kaunis kortti, täynnä valoa ja iloa.
  Sitä aurinkoa toivon sinulle huomiseksi.

  VastaaPoista
 4. Hurmaava pöllö! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos mummeli, eilen oli kyllä kurjan sään päivä, juuri nyt ei sada, mutta eipä juuri paistakaan :)

  ritva, kiitoksia, nämä valitsin, ovat ihan käytännöllisiäkin :)

  Paljon kiitoksia sirpa. Tuossa kortissa on lämpöä :)

  Kiitos Riitta sinikka, samoin!

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon voitostasi, sinä olet kyllä hyvä hoksaamaan ja varmasti myös hyvä perustelemaan. Täällä sataa räntää, aamulla oli uutta lunta 5 cm, että talvi ei kun jatkuu...
  t.tarja

  VastaaPoista
 7. Onnea voitosta, ihanat valitsit palkinnoksi :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut voitostasi ja valitsemistasi kauniista palkinnoista! Vielä toivottaisin sinne jo kevään lämpenemistä ja lumien sulamista!

  VastaaPoista
 9. Moikka Tarja ja kiitoksia! Joskus minullakin hoksottimet pelaa :) Huh, olis jo aika sieltäkin lumien lähteä, eiköhän ne viimeisiä rippeitä ole mitä on tullut.

  Kiitos Tuula! Olisi ollut vaikka mitä tarjolla, mutta tuo hinta vähän rajoitti :)

  Kiitos Sirkka! Vähän on lunta vielä jäljellä, mutta kyllä varmaan kohta lämpenee täälläkin :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)