sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Huhtikuulle



Taas sai kääntää kalenterin lehteä, kun huhtikuulle siirryttiin. Voi kun oliskin jo noin kesäistä ja kukkia kuin tuossa kalenterikuvassa. Yöpakkasia on pidellyt, ainakin täällä päin ihan hankikelit. Eipä tuo kovin lämmintä ollut päivälläkään, vaikka aurinko paistoi.



Pieniä noitia täällä liihotteli pitkin tietä edestakaisin. Sen verran monta virpojaa meilläkin kävi, että nämä palkkamunat menivät tästä aamulla otetusta kuvasta meko vähiin ja hyvä niin! 



Vähän kalpean näköinen kuva, mutta aivan hyvää oli tämä Välimerellinen broilerpasta. 
Ohje täällä Pirkka ruokaohjeissa

Nyt alkaakin hiljainen viikko, tai piinaviikko, ennen Pääsiäistä. Ja sehän siinä parasta on, että vain neljä päivää töitä :)


6 kommenttia:

  1. Herkullinen annos, nam..Mukavaa maanantaita.

    VastaaPoista
  2. Huhtikuun ovesta tuiskutti yön aikana
    n.10cm lunta...kurjimus.
    Piinaviikolta tuntuu...mutta jospa
    se lämpöaalto sieltä vielä tulisi;)

    Mukavaa alkavaa viikkoa, Anja!

    VastaaPoista
  3. Meille tuli myös lunta! Virpojia ei kuitenkaan täällä liikkunut, minne lienevät kadonneet!
    Herkullista broilerpastaa! Pitänee kokeilla, ohjeen kyllä Pirkasta luin.
    Mukavaa pääsiäisen alusviikkoa!

    VastaaPoista
  4. On herkullisen näköinen annos,sunnuntaina oli kaunis päivä täällä yöllä sitten lumisadde yllätti,hyvää piina viikkoa:))

    VastaaPoista
  5. Kaunis tuo Sinun kalenterisi, mukava seurata kuukauden vaihtumista noin kauniista :)
    Herkullisen näköinen pasta.

    VastaaPoista
  6. Askartelin itte, kiitoksia samoin :)

    Sirpa, uutisista kuulin tuosta lumentulosta, meille ei lisälunta vielä ole näkynyt, mutta kylmä on. Kiitos samoin!

    anja, jospa tämä kevätlumi sulaisi nopsaan pois. Minäkin lehdestä katsoin tuon ohjeen, huomasin että netistäkin löytyvät. Kiitos samoin!

    Kiitos ritva. Meillä on tänäänkin aurinko pastanut, lumisade ei tänne asti yltänyt ainakaan vielä. Kiitos samoin :)

    Tuula, niin minustakin, kiitoksia :) Vähän vaihtelua normaaliin makumaailmaan tuo Creme Bonjur cuisine tuo, niitähän on eri makuisia.

    VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)