lauantai 28. huhtikuuta 2012

Hauskaa VappuaTänään on tullut vähän siivottua ja vappupallotkin on puhallettu ikkunaan. Oli aurinkoinen päivä ja piha täynnä lintujen laulua.Jotain tuolta lumen alta paljastuneesta maasta näyttää jo täälläkin työntyvän. Ei kyllä aavistustakaan mitä nämä kuvaan osuneet lienevät, mutta sepä selviää seuraavien viikkojen kuluessa.Huomasin että naapuritalon seinään oli lennähtänyt suruvaippa, sehän piti käydä kuvaamassa. Aivan samaa väriä seinälautojen kanssa on siipien reunat.


Pitääpä kertoa, kun näin viime yönä sellaista unta, että menin pieneen hissiin suuren laatikon kanssa. Joku toinenkin oli kanssani tulossa mutta jäi odottamaan seuraavaa, kun se hissi oli niin pieni. Tarkoitus oli mennä alaspäin, mutta hissipä lähtikin ylös - yhä vain ylemmäksi - ja pelotti että lentääkö kokonaan taivaan tuuliin... hissin ikkunasta näkyi kaunis punainen auringon lasku, jotenkin ajattelin siinä että mikäs tässä on tuota auringonlaskua katsellessa. Sitten hissi pysähtyi sinne mielettömän ylös, eikä lähtenyt alaspäin vaikka mitä nappuloita painelin. Hissin kaiuttimesta alkoi kuulua rahinaa ja joku alkoi sanomaan että "Nyt neuvon, että tässä tilanteessa..." siihen heräsin, eli sinne ylös jäin ahtaaseen hissiin kun uni loppui.

Saapa nähdä seuraako jatkoa ensi yönä :)

Huomenna on aamulla munkkitaikinan teko ja sitten tietysti munkkien paistaminen ja maistaminen... 

Hauskaa Vappua!

8 kommenttia:

 1. Niin se sitten teillekkin kevät lähenee. On se niin voimakas tunne kun talven kahleet kirpoaa.
  Toivottavasti unesi tuo sinut yakaisinkin sieltä korkeuksista!
  Ihnann viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Toivottvasti uni jatkuu niin, että pääset takaisin maanpinnalle:)

  Iloista Vappua, Anja!!

  VastaaPoista
 3. Tuosta hissiunesta; minulla on 3 eri unikirjaa ja ne tulkitsevat kaikki, että jos menet hissillä ylöspäin, se tietää sinulle hyvää ja alaspäin meno taas tietää masentumista turhista asioista. Joten ei huolta, jotain hyvää tulee sinulle tulevaisuudessa tapahtumaan. Muistatko muuten kun Jussilan mummo monesti kertoili uniaan ja hänellähän ne aina joskus toteutuivatkin nuo ennustukset. Minä olen vähä samanlainen unien mietiskelijä. Mukavaa vappua :) t. tarja

  VastaaPoista
 4. Kiitos mummeli, kivaa on kun kesä lähenee ja ilmat lämpenee :)

  Askartelin itte, kiitoksia paljon :)

  Kiitos sirpa, eipä tullut jatkoa tuolle unelle ainakaan vielä :)

  Tarja, onpa hyvä jos tuo tulkinta pitäiskin paikkansa, helpotuksen huokaus, enkä lennä taivaan tuuliin :) Enpäs oikein muista Jussilan mummun unitarinoita. Itse olen kyllä nähnyt unia jos minkälaisia, toivon aina etten enää enneunia näkisi.. Oikein ihanaa vappua teille!

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin sinulle,hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
 6. Lähtihän ne lumet sieltä pohjoisestakin :D Harvemmin unet jatko-kertomuksina tulee, vai tuliko :)
  Hauskaa Vappua Sinullekin ♥

  VastaaPoista
 7. Huipulla tuulee, sanotaan, mutta kai kohoaminen yläilmoihin hyvä merkki.Tule sitten hissuksees alaspäin jos huimaa liiat korkeudet.
  Hyvää Vappua!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)