lauantai 21. huhtikuuta 2012

Bling bling


Kävin tänään tytön apuna viemässä vaatteita hänen varaamaansa kirpparipöytään kaupungille. Jotain tuli kirpparilta ostettuakin:Ensin iskin silmäni tähän kimaltelevaan perhoseen, joka oli limenvihreän vyön solkena. Huomasin kyllä jo siellä että yksi "timantti" on tippunut tuosta keskeltä, mutta jospa sen jostain siihen saisi tilalle. Näen jo mielessäni tämän upotettuna jonkinlaiseen kipsipohjaan, ympärillä peili- ja mosaiikkipaloista kesäväreihin sommiteltuja säteitä.En sitten voinut toistakaan vyötä sinne jättää, kun tämä kukkasolki kimalteli niin kauniisti!. Tähän sopii vähän tummemman sävyiset mosaiikkipalaset kaveriksi. Pitäisi vain saada taustan rautajutut sahattua tai väännettyä pois molemmista, tai sinnehän ne uppoavat taustaan, jos tarpeeksi syvä alusta on.

Voihan se olla että nämä saavat odotella vuosikausia esille pääsyä, jos aika jatkaa juoksuaan yhtä kiireellä...

Sitten kurkattiin Cafe Biskettiin, joka oli niin täynnä väkeä että mentiin aukion toiselle puolle Coffee Houseen. Kahvi oli minun makuuni vähän liiankin "täyteläistä ja vahvaa" mutta mansikka-raparperipiiras oli kyllä hyvää. Työn ohella jatkamaani opiskeluun kuuluen minulla olisikin tehtävänä tutustua kaikenlaisiin kahviloihin :) Kun saisi vain sitä kirjallista puoltakin tehtyä... siihen pitäisi aina uppoutua tuntikausiksi, että jotain saisi kunnolla kirjoitettua.

Harmillista mutta totta, että kamerani muistikortti meni rikki! Luulin ensin että koko kamera rikkoontui, mutta kun muistikortti otettiin pois, toimii ilman sitä jotenkuten. Uuden kameran hankinta on nyt väistämättä edessä, mielessä hankinta on jo pitkään ollut, kun tuo vanha muutenkin aina temppuilee.

Siinä jumittuneessa muistikortissa oli ottamani kuva tämänpäiväisestä ruuasta: Broilerfileet ja ananasrenkaat, mausteet ja kermatilkka höysteenään kauniissa järjestyksessä paistinpannulla. No ehkä se kuva ei kovin suuri menetys ollut :)

6 kommenttia:

 1. Kauniit soljet, toivotaan että näemme mielikuvasi täällä valmiina :)
  Harmi kameraasi, toisaalta onhan uudella kameralla sitten mukava kuvata :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita löytöjä,harmi kamerasta:))

  VastaaPoista
 3. Kauniit soljet! Harmi kun kamerasi
  temppuili. Vielä enempi harmittaisi, jos siinä olisi mennyt joitain ainutlaatuisia kuvia.

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riitta Sinikka!

  Kiitos Tuula, sitä minäkin toivon, ainakin sain väännettyä ne ylimääräiset raudat jo pois :)

  Kiitos Askartelin itte!

  Kiitos ritva, kamera näyttää kuitenkin vielä toimivan jotenkuten :)

  Kiitos sirpa, juu ei siinä suurta vahinkoa tullut :) Tänään aurinko näyttäytyikin!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)