tiistai 13. maaliskuuta 2012

Virkkauksia


Välillä vähän jotain muuta kuin lumisia kuvia tänne :)


Viime viikolla otin kerän lankaa ja virkkuukoukun mukaan. Tässä liina joka valmistui.Sekä vähän pienempi "liina". Ohje olisi jatkunut, mutta minä jätin tähän vaiheeseen. Tämänhän voi ommella vaikka sohvatyynyyn koristeeksi.Sitten virkkasin lumihiutaleita (no niin, tulihan sitä lunta tähänkin postaukseen...). Näille minulla on eräänlainen "visio" mielessä, saapa nähdä koska ehdin sen toteuttamaan.Laitetaanpa vielä kaikki samaan kuvaan, niin näkyy kokoerot.Tämä ei ole omaa tekoa, vaan löysin tämän kaunottaren jokin aika sitten kirpparilta ja tulin ostaneeksi. Minusta tämä oli niin ihana, tuollainen kermanvärinen, tai vaalean keltainen. Ja suurikokoinen verrattuna omiin virkkauksiini.
8 kommenttia:

 1. Voi kun ihania virkkauksia olet tehnyt:)

  VastaaPoista
 2. Olet virkannut auringon ja tähtiä.;)
  Kauniita kaikki, myös tuo pitsimäinen kirpparilöytyö.

  VastaaPoista
 3. Minä ihailen suuresti ihmisiä, jotka osaavat ja jaksavat virkata näitä pitsiliinoja! Minulla ei riitä taito eikä kärsivällisyys, joten joudun aina ostamaan liinat kirpparilta tms. myyjäisistä.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita. Täälläkin on virkkailtu langantähteitä liinoiksi ja tyynyiksi. Kirpparilta löytyy joskus tosi halvalla ihania käsitöitä.

  VastaaPoista
 5. Minä ilmoitan julkisesti että en ole koskaan virkannut pitsiä, koska en osaa, ei silla en ole koskaan edes yrittänut.....;/
  Kudon ja virkkaan, mutta se on sitä
  kaikista yksinkertaisinta, kuten patalappuja tai pipo/kaulaliinaa....ei siis kuvia saatikka koukeroita!
  Mulla on muuten paljon pitsiä, kaikenlaista ja erikokoisia, koska tykkään niistä, levittelen niitä ympäri huusholliani, ostelen kirpiksiltä ja otan lahjoja vastaa....hih....;)

  VastaaPoista
 6. Ihailen isosti taitavia koukuttajia. Anoppini aikoinaan paljon virkkaili liinoja.Taideteoksia ovat!Kauniita ovat virkkuuksesi!

  VastaaPoista
 7. Virkkauksista olen minäkin ollut innostunut. Nuorena virkkasin lakananpitsejä metrimäärin lukiessani tentteihin. Siihen aikaan vielä tarvittiin lakanoihin pitsejä. Samoin monenlaisia pikkuliinoja, jopa sängynpeittoa tein. Se tosin jäi vähän lyhyeksi, tekisi mieli jatkaa sitä vielä, mutta tuskin löydän enää samanlaista lankaa. Ostin langan aikoinaan Ruotsista siellä asuessani.

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia ritva sinulle :)

  sirpa, no niinpäs olenkin, en vain itse huomannut :)

  anja, näihin on aika selkeät ohjeet ja piirustukset, ei muuten osaisikaan :) ps. isoimman liinan koukutin parissa päivässä.

  Kiitos Markka. Joskus minuakin näköjään lykästää kirpparilla :)

  Maikku, ei sitä kaikkea tarvi osata, tai edes kokeilla, minäkään en jaksa kuvioneuleita... Ja saahan niitä tosiaan valmiinakin :)

  SinikkaHelena, kiitoksia. Minä jo pikkutyttönä virkkailin mielellään :)

  Sirkka, virkkaus on niin mukavaa aina kun saa aloitettua, tekisi mieli tehdä lisää ja lisää... mitään isompaa minä en tosin ole saanut virkattua. Anoppi senkin edestä :) teki tytölle ihanan sängynpeitteen rippilahjaksi. Sepä siinä onkin kun lanka loppuu, että mistä samanlaista enää saa.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)