sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Forget me notApteekin kassan vieressä oli tällaisia pieniä pastillirasioita, monenlaisilla eri kuvilla, tämä oli mielestäni aika kivan näköinen. Jatkossa tähän voi laittaa vaikka purkkapaloja käsilaukkuun. Tai päänsärky- ja närästyslääkkeitä, joita olin sieltä apteekista ostamassa. Närästyslääkkeitä en ole eläissäni montaa tarvinnut, mutta jos niitä ei ole käsilaukussa kaiken varalta, voi tulla oireita :)Aikaa taitaa kulua ennen kuin tämä pillerirasia tyhjentyy uusiokäyttöön. Vaikka pastillit ovat pikkuruisia, ovat niin turkasen piparminttuisia, ja niitä on paljon.Pähkinöitä purtavaksi.Tänä aamuna hanki kesti Leevin juoksennella. Aurinkoinen aamu.

Tosin oma aamuni ei alkanut kovin aurinkoisesti. Heräsin nimittäin jo klo 5 painajaisunen keskeltä ja loppuaamu oli sängyssä pyöriskelyä. Sen verran unesta muistan, että oltiin evakkoon lähdössä ja piti valita muutamia vaatteita ja kenkiä kassiin vaatekomerosta. Oikein en tiedä mitä oltiin evakkoon menossa, mutta puhuttiin, että "jos tänne ei enää takaisin tulla"... ja lapsuudenkodissani oltiin, kuten niin monesti unissani. Sitäkään en unen jälkeen muista, ketä toiset ihmiset olivat. Mutta jotenkin se uni liittyi myös työhöni, semmoinen kummallinen painostavien ajatusten sekamelska, huoh.Taivas on sininen ja kuuset pukkaa uusia käpyjä :) Käpyjä, oksia ja neulasia on pihamaalla odottamassa kevätharavointia, ja lisää tippuu.Pari kuukautta ja tämäkin kuvakulma katon yli näyttää taas kevään vihreältä, kun koivuihin tulee lehdet.Pakkasyön jälkeen räystäillä jääpuikkoja rivissä.

6 kommenttia:

 1. Painajaisunista on ihana herätä todellisuuteen...
  Kiva pieni rasia, muistin, että itsellänikin on pieni peltirasia jossain laatikon pohjalla.

  Kauniita kevätpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihana rasia niin kauniita kuvia Leevin on kiva juosta hankella,lisää näitä aurinkoisia päiviä myös sinne:)

  VastaaPoista
 3. Ihastuin rasiaan, että käyn kyllä lähipäivina tarkistamassa onkohan meilläkin....;)

  Mulla muuten unet liipsoo usein lapsuuden kodista...;) Yks uni toistuu, pakkaan tavaroitani ja olen silloin aina ulkomailla...vissiin liian monessa maassa olen jo asunut! Pakkaminen ei ole mitään kivaa, enään en halua sitä tehdä! Nämä unet muuttamisista ovat sellaisia pieniä painajaisunia, enkä haluais niitä katella...mutta toistuvat aina joskus, ei onneksi kun 1-2 vuodessa! Liikaa sekin....;)

  VastaaPoista
 4. Hyviä kuvia oletkin taas napsinu. Minäkin näen nykyisin useinkin unia Mustikkavaarasta eli lapsuudenkodistamme. Monesti unissani siellä ovat isä ja äitikin. Ja hyvin usein äiti on tavallaan "piilossa" ja sairas. Minunkin unissa ollaan usein sieltä lähdössä jonnekkin. Mitähän ne nuo unet tarkoittanee, jospa me myydään se joskus ja joudutaan se koti sitten kokonaan jättämään, no se jää nähtäväksi. Mukavaa alkanutta kevättä t. tarja

  VastaaPoista
 5. söpölle rasialle on vaik kui paljo käyttöä..kivoja talven kuvia pian on jo kevät. unia kannattaa kirjoittaa heti herättyyään muistiin. Sisäinen alitajunta työstää arjen ajatuksia ilman rajoja. olen opetellut heräämään varsinkin painajaisunissa, keskenkin, kirjoitan ja nukun uudelleen mielenkiintoista on ollut kun uni onkin vain jatkunut uudelleen, silloin tiedostan jo tämä on unta ja ihme kyllä muistan sen paremmin. Lapsuuden kodit ja matkustaminen on hyvin yleistä unissa. Joskus näen niin kiintoisia unia että en halua herätä. Unet on hyväksi mielelle.

  VastaaPoista
 6. Kiitos sirpa, samoin! Juu, joskus unet on tosi hirveitä, silloin on kiva kun herää ja huomaa että untahan se vain oli :)

  ritva, kiitoksia, aurinkoisia kevätpäiviä sinnekin päin :)

  Maikku, voihan se olla että sieltäkin löytyy näitä :) Jotkut unet tuppaa toistumaan, harmi kyllä.

  Moikka tarja. Unessa jännä joskus, kun ihmisiä ei näe vaan he jotenkin vain "ovat", sellaisina kun on tottunut heitä ajattelemaan. Sentään unissa vielä tavataan näitä pois nukkuneita :) Voihan se olla kuten kirjoitit Mustikkavaarasta, aika näyttää. Samoin sinnepäin hyvää kevään jatkoa!

  Hei Aikatherine, pienet rasiat on kivoja :) Niinhän se on kuten sanot, alitajunta vielä yhdistelee näitä asioita, välillä melko ihmeellisestikin. Tuohan onkin kätevää kun välillä voi kirjata muistiin ja jatkaa katselua :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)