sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Makuasioita



Kristallisydän :)


Pitkästä aikaa tänään paistelin vohveleita. Makuasiahan se on, haluaako vohvelinsa:


... vaaleana, sokerilla ja hillolla,



... vai vähän tummempana pelkällä hillolla.  Onhan niitä vaihtoehtoja vielä muitakin. Esimerkiksi lusikallisen kermavaahtoa voisi joku vielä kaivata :)




Pikkuruinen Saintpaulia, suloisia nuo nuppuset, toivottavasti avautuvat kukaksi asti.

Ja pakkanen on lauhtunut täällä meillä, jo muutaman päivän on ollut "kevättä ilmassa". Tänään tosin tuli vielä lisää lunta pukattavaksi.


4 kommenttia:

  1. Oi, mitä herkkuja teillä maistellaan!
    Pelkän hillon kanssa, kiitos.

    Kaunis valkea Saintpalia.

    VastaaPoista
  2. Nam,nam vohveleita,kaunis santpaulia:)

    VastaaPoista
  3. Vohvelista en niin välitä mutta valkea saintpaulia kyllä houkuttaa! Tänään leivoin myslisämpylöitä ja mustikkapiirakkaa. Sämpylää reunasta maistoin, herkullista olisi ollut. Joskus varmaan sorrun ja lopetan tämän viljattoman, kenties. Saa nähdä.
    Mukavaa sunnuntain ehtoota, kaimaseni.

    VastaaPoista
  4. sirpa, aina välillä näitä täytyy tehdä, herkkua ovat :)

    ritva, vohvelit syötiin ja hyviä olivatkin :)

    anja, voi kun minullakin olisi itsekuria olla syömättä, hyvää tekisi! Mutta kun näitä paistaa niin... ei voi olla ainakin yhtä ottamatta :) Muunkin värisiä näitä kukkia oli, mutta tämä valkoinen oli niin nätti :)

    VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)