tiistai 10. tammikuuta 2012

Lyhyt oppitunti


Tervehdys! Minunhan pitäisi olla opiskelemassa tänään, mutta olipas niin vähäinen osallistujamäärä (vain minä!) ettei siinä kovin kauaa jakseltu opettajan kanssa toisiamme katsella :) Sain pikkuisen yksilöopetusta markkinointiin liittyen ja etätehtävän vierailla tietyssä lankakaupassa tiettyjä havaintoja tekemässä.

Yksi ko. ryhmän opiskelijoista avasi tänään lankakaupan. Hyvin oli asiakkaita ollut koko avajaispäivän ja tulihan siltä minullakin pari kerää sukkalankaa ostettua, avajaistarjouksesta. Hieno oli uusi liike ja tosi paljon valikoimaa, ihania lankoja hylly toisensa perään... vähän erikoisempia lankamerkkejä kuin mitä täällä kaupoissa on yleensä tarjolla. Onnea ja menestystä toivotan uudelle yritykselle!Valitsin mahdollisimman iloisen väriset langat ja meinaankin ihan itselle näistä sukat kutoa, kunhan tässä innostun aloittamaan jonain iltana.Eilisillan kuu tässä kuvassa, jonka nappasin koiran lenkityksen jälkeen.


7 kommenttia:

 1. Kaunis kuutamo,on se kivaa kun nykyjään saa niin kauniin värikkäitä lankoja.)

  VastaaPoista
 2. Kivasti olet saanut kuu-ukon kuvattua.
  Noista langoista tulee oikein iloiset sukat.

  Hieno banneri, onko omaa tuotantoa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kannustuksesta toiseen baskerin neulomiseen. Harmittaa kun olen niin malttamaton neuloja. Mutta uskoisin tuon ensimmäisen sopivan tyttärelle jolla hiukset blondit. Myssy sopisi väreiltään hänelle hyvin :)

  Hei, teille tullut Ouluun oma Menita. Upeita lankoja Menitassa :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki eivät jaksa raahautua oppitunneille heti kauden alusta, meilläkin oli vain viisi osallistujaa tänään.
  Kivaa lankaa löysit, siitä saa värikkäät sukat varpaita lämmittämään.

  Joskus täysikuun aikaan valvottaa yöllä pitkään. Se kuuhulluus.

  VastaaPoista
 5. Noista langoista tulee kauniit sukat, voi oikein kuvitella ne valmiina.
  Ihana kuukuvaus, kaunis.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille! Vihdoinkin pääsin tänne lukemaan ja kommentoimaan itsekin, vaihdoin nimittäin kommentit tällaiseen ponnahdusikkunaan, käyhän tämä näinkin :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)